Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Kincses János, kereskedelmi csapatunk egyik kiváló tagjaként lassan 6 éve erősít minket. Az elmúlt évek alatt megtanulta, hogy sikerei igazi mérőfoka partnerei elégedettsége és a bizalomra épülő szoros kapcsolatok.

Az alábbi interjúban ismerje meg János – becenevén Jani- kollégánkat és tudjon meg többet arról, hogy mi kell ahhoz, hogy valakiből sikeres ügyfél kapcsolattartó váljon.

Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Lehet nagyon átlagos lesz, de focista. Óriási foci rajongó voltam és vagyok a mai napig. Akkoriban a brazil válogatott, valamint Roberto Carlos volt a kedvencem és hogy lássátok mennyire fanatikus voltam, a ’98-as francia világbajnokság összes mérkőzését megnéztem. Szó szerint az összeset, ahol egyidőben ment több mérkőzés, ott az esti ismétlésekkor pótoltam a hiányzókat.

Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

Kiemelt ügyfél kapcsolattartónak hívjuk a cégnél, de sokan nem is gondolják, hogy ez messze nem csak egy kereskedői pozícióról szól. Ez egy bizalmi kapcsolat a partnereim és köztem, aminek a folyamatos ápolása komoly kihívásokat jelent időnként és ugyanúgy a napi munkám része, mint mondjuk egy ajánlat elkészítése.

Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal?

Abszolút. Sokféle munkafolyamatnak vagyunk a részesei a cégen belül, ami sokszínűvé teszi a napi munkát, ezáltal nem tud unalmassá válni. Ami pedig még igazán érdekessé teszi ezt a pozíciót, hogy időnként a partnereim megmutatják a gyárat, munkakörnyezetet, ahol dolgoznak és olykor teljes gyártási folyamatokba tekinthetünk bele - persze amikor épp nincs COVID.

Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

Nálam ez ugye két részből áll :) Az első időszakomban bolti eladóból, lehettem kereskedő és akkor ~2,5 évet töltöttem a cégnél. Majd 2 év következett, amikor bejártam Budapestet és IT nagykereskedéseknél, valamint hasonlóan IT-val foglalkozó cégeknél is dolgoztam. Utána visszajöttem és azóta is már, több, mint 3 éve vagyok a Mod-nál újra, mint kereskedő.

Sok mindent kaptam a cégtől, a legnagyobb talán az a lehetőség, hogy bármilyen volumenű céggel felvehetem a kapcsolatot és oda állhatok büszkén, hogy egy magyar tulajdonú, győri, tőkeerős vállalat áll mögöttem. Ez főleg a mostani időszakban, még többet jelent, mint korábban.

Milyennek ítéled meg a(közvetlen) munkahelyi légkört(öd)?

Azt gondolom irigylésre méltó a helyzetem. Rengeteg olyan munkatársam van, aki inkább már a barátom és nem véletlen az sem, hogy visszajöttem a céghez. Az akkori döntésem jelentős szerepet vállalt abban, hogy újra a Mod színeiben akartam focizni.

Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként?

Nagyon sok részét szeretem. A sok utazást is, ami ezzel a munkával jár, de van, hogy a gép előtt való folyamatos ajánlatírásban is el tudok veszni. Természetesen egy-egy gyárlátogatásnál semmi sem jobb, tiszta How it’s made :)

A mindig megújulás egy nehéz feladat. Az IT annyira gyorsan fejlődik, hogy még nekem is nehéz követni, pedig én ebben dolgozom. Minden új tudásban el kell mélyedni és magamávé tenni, hogy aztán úgy tudjam átadni, hogy az érthető legyen.

Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

Ugyanitt. A pozíciót meg majd meglátjuk.

Milyen változásokon ment át a cég az elmúlt évek alatt? Hozott pozitív előrelépéseket dolgozói szempontból?

Hihetetlen milyen fejlődésen ment át a cég az elmúlt 10 évben. Volt idő, amikor az ügyfélszolgálatot 1 ember látta el, akinek nem is ez volt a fő feladata. Most pedig négyen dolgoznak ezen a területen. Egyértelműen látszik, hogy a növekedés folyamatos.

Az asszisztensekkel együtt dolgozni is nagyon jó, megkönnyíti a napi munkákat és több időm marad a partnereimre. Ez is egy nagy lépés volt a cég életében és egyben elismerés a kereskedők felé.

Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele?

Nem is filmkaraktert választanék, inkább egy élő példát, Fehér Gyulát. Talán a legtöbben a Cápák között-ből ismerik, ő a Ustream alapítója, amit az IBM felvásárolt, de azóta is az IT-ben tevékenykedik. Rettentően innovatív a szemlélete és egy nagyon jó karakter is, jó humorral megáldva.

Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

Jó IT-sként szoktam játszani, bár egyre kevesebbet, mégis az időrabló játékokat imádom, illetve ahol az ember kreatív lehet, mint a Minecraft-ban. De ha nincs COVID, akkor a koncertekkel, fesztiválokkal kapcsolódok ki, ezek között pedig könyveket olvasok. A maradék időben pedig a progresszív és metálzenéket falom!

Címkék: Kik vagyunk mi, dolgozóink,