Karrier a Mod-nál

Elsődleges célunk, hogy munkatársaink megfelelően motiváltak legyenek, ezért a versenyképes béren felül cafeteriával, valamint teljesítményarányos juttatásokkal honoráljuk a kiemelkedő munkavégzést. Kollégáink előtt mindig nyitva áll a lehetőség, hogy új ötleteiket csapatban valósítsák meg, akár vezetőként is, ezzel is lehetőséget adunk arra, hogy az arra érdemes munkatársaink feljebb juthassanak a ranglétrán.

Üzemeltetési szolgáltatásunk ereje a csapat felkészültségében rejlik. Ha te is egy szakmailag felkészült csapat tagjaként képzeled el a jövőd, és foglalkoztál már IT felhasználók támogatásával, akkor téged keresünk!

Érdekel

Küldetésünknek tekintjük, hogy Partnereink üzleti terveinek megvalósulását a legjobb minőségű, megbízható IT rendszerek segítsék. Amennyiben szeretnél része lenni az ehhez szükséges szoftverek megtervezésében és elkészítésében, várunk csapatunkba!

Érdekel

Lendületes és sikerorientált vagy? Foglalkoztat az IT világa, de még keresed a sikeresség titkát? Esetleg te is szívesen dolgoznál öltönyben és válnál jól menő üzletemberré? Jelentkezz hozzánk junior értékesítőnek és építsd fel saját karriered!

Érdekel

Érdekel az IT szolgáltatási terület? Szeretnél az ügyfeleink, munkatársaink, IT felhasználók támogatásával foglalkozni? Amennyiben igen és szereted a kihívásokat és a dinamikus munkavégzést csatlakozz hozzánk!

Érdekel

Olyan hálózatszerelő munkatársat keresünk, aki szereti a lendületet, nem riad vissza a magasságtól, kihívással járó feladatoktól. Légy tagja informatikai hálózatszerelő csapatunknak és ismerd meg régiónk vállalkozásait egy új szemszögből!

Érdekel