Mod - Vlog

Tudj meg többet szolgáltatásainkról, kapcsolódó témákról!

Videós sorozatunkban a legfontosabb kérdésekre adunk válaszokat.

Karrier a Mod-nál

Elsődleges célunk, hogy munkatársaink megfelelően motiváltak legyenek, ezért a versenyképes béren felül cafeteriával, valamint teljesítményarányos juttatásokkal honoráljuk a kiemelkedő munkavégzést. Kollégáink előtt mindig nyitva áll a lehetőség, hogy új ötleteiket csapatban valósítsák meg, akár vezetőként is, ezzel is lehetőséget adunk arra, hogy az arra érdemes munkatársaink feljebb juthassanak a ranglétrán.

Érdekel az IT szolgáltatási terület? Szeretnél az ügyfeleink, munkatársaink, IT felhasználók támogatásával foglalkozni? Amennyiben igen és szereted a kihívásokat és a dinamikus munkavégzést csatlakozz hozzánk!

Érdekel

Backoffice csapatunk háttérből támogatja kereskedő kollégáinkat ajánlatok készítésével, szakmai információk felkutatásával, szerződések előkészítésével. Ez a pozíció kiváló lehetőség a számodra, ha szeretnél elmélyülni az informatikai feladatokban!

Érdekel

Engedünk szabadon gondolkodni! Cégünket az elmúlt 30 évben az önálló gondolatok és az önállóan gondolkodni tudó kollégáink kreativitása juttatta előbbre. Sales csapat tagjaként a régió vezetőivel kerülhetsz közvetlen kapcsolatba.

Érdekel

Küldetésünknek tekintjük, hogy Partnereink üzleti terveinek megvalósulását a legjobb minőségű, megbízható IT rendszerek segítsék. Amennyiben szeretnél része lenni az ehhez szükséges szoftverek megtervezésében és elkészítésében, várunk csapatunkba!

Érdekel

Érdekel az IT szolgáltatási terület? Szeretnél az ügyfeleink, munkatársaink, IT felhasználók támogatásával foglalkozni? Amennyiben igen és szereted a kihívásokat, a dinamikus munkavégzést csatlakozz csapatunkhoz!

Érdekel

Lendületes és sikerorientált vagy? Foglalkoztat az IT világa, de még keresed a sikeresség titkát? Esetleg te is szívesen dolgoznál öltönyben és válnál jól menő üzletemberré? Jelentkezz hozzánk junior értékesítőnek és építsd fel saját karriered!

Érdekel

A fejlesztői munka neked is a kihívásokat és az innovációt jelenti? Ha szeretnél folyamatosan új projekteken dolgozni, érdekesebbnél érdekesebb folyamatokra megoldást szolgáltatni várunk csapatunkba!

Érdekel