Kamerarendszerek és Hálózat

A huszonegyedik század kamerarendszere több annál, hogy képeket rögzítsen. A mesterséges intelligencia ötvözésével számos megoldást kínál a fokozott biztonság és a testreszabhatóság érdekében.

Kamerarendszerek és Hálózat


IGÉNYFELTÁRÁS

TERVEZÉS

KIVITELEZÉS

ÜZEMELTETÉS

Intelligens kamerák

Az IP és az analóg kamerák közötti lényeges különbség nem csupán a képminőségben rejlik, hanem abban, hogy az IP minden tekintetben több rugalmasságot biztosít. A legtöbb IP kamera egymagában is képes rögzíteni, élő képet adni, riasztásokat kezelni, de akár saját, kis belső alkalmazásokat futtatni, hiszen alapvetően önmagában is tartalmaz egy kameraszervert.

A biztonsági és statisztikai funkciók listája elképesztő hosszú. Teljesség igénye nélkül: • riasztás • hőkép • arc- és rendszámfelismerés • vonalátlépés • sorban állás figyelés • vevőszámláló

Karbantartás/Üzemeltetés

A kamerarendszereket nem elég kiépíteni. Ahhoz, hogy megfelelően működjön és biztonságot nyújtson, folyamatos karbantartásra és felügyeletre van szükség. Kamerarendszerek az informatikai rendszer részei, így ha elmaradnak a biztonsági frissítések, az akár az egész környezetre nézve kockázatot jelenthet.

Kamerarendszer üzemeltetés szolgáltatásunk kiterjed: • a rendszer GDPR megfeleltetésre • a jogosultságkezelés kialakítására • a beléptetőrendszer integrációra • a teljes körű üzemeltetésre • karbantartásra és hibaelhárításra.

Komplex, speciális rendszerek

Egyre több az olyan kamerarendszer, amely túlmutat az alapfunkcióin - úgymint élőkép, felvétel, riasztások -, olyan intelligens és összetett megoldásokra épülnek, amivel olyan feladatokat leszünk képesek megoldani, amelyek ezelőtt csak filmekből voltak ismerősek.

A kamerarendszer szerves része lehet a beléptető rendszernek, viselkedés elemzésnek, vagy akár a gyártásnak. Alkalmazás fejlesztés szolgáltatásunkkal karöltve akár egyedi, big data analízisen alapuló megoldásokat is tudunk Önnek fejleszteni.

Hálózatok kiépítése és menedzselése

Minden jól működő informatikai rendszer alapja a minőségi részekből, jól kiépített és beállított informatikai hálózat.
Ebbe beletartozik minden aktív és passzív hálózati eszköz, amelyek a mindennapi munkavégzéshez a szükséges kapcsolatot biztosítják minden egyes eszköz között.

Olyannyira megbízunk az általunk kiépített rendszerekben, hogy azokra 10 év rendszergaranciát adunk.

MINDIG A PARTNERÜNK AZ ELSŐ

Fontos szabályunk, hogy a szolgáltatások nem rólunk, hanem Partnereinkről szólnak. Nekünk az a sikereink mértéke, ha Partnereink segítségünkkel még sikeresebbek tudnak lenni.

Király Tamás

Király Tamás

hálózat- és IP kamera mérnök

Hálózat- és IP-kameramérnökként az elmúlt években számos rendszert terveztem meg a csapatommal. A legfőbb tanulság az volt, hogy márkafüggetlennek kell lenni, hiszen a változó igényeknek csak úgy felelhetünk meg, ha a partner igényeihez választjuk a gyártót és nem a gyártóhoz a projektet.