Bemutatkozás

A megfelelő informatikai partner kiválasztása bizalmi kérdés. Legyen szó kis-, közepes- vagy nagyvállalkozásról, a feladat igazi kihívást jelent. A döntés kizárólag arra a szolgáltatóra eshet, aki már bizonyított a piacon, jól definiált folyamatrendszerével, etikus üzleti magatartásával méltóvá vált arra a bizalomra, hogy részese lehessen üzleti életének.

Királyfalvi Gábor
igazgatóság elnöke

Innováció

Fontosnak tartom ugyanakkor, hogy innovatív szerepet is betöltsön, vagyis tekintse céljának, hogy vállalkozását folyamatosan információkkal, tanácsokkal lássa el, azaz a jelenben teremtse meg annak lehetőségét, hogy a jövőben is sikeres céget irányíthasson. Büszke vagyok rá, hogy ezekkel a tulajdonságokkal rendelkező, a régiónkban elismert és eredményesen gazdálkodó rendszerintegrátor cég vagyunk.

Sikereink

Eddigi sikereink megerősítenek bennünket abban, hogy jó úton járunk. Hisszük, hogy a jövő további fejlődési lehetőségeket tartogat számunkra. Tevékenységünket az ügyfeleink iránti tisztelet, elhivatottság határozza meg, hiszen tudjuk, hogy a siker partnereink nélkül elképzelhetetlen.

Céljaink

Célunk egyrészről az, hogy informatikai megoldásaink maradéktalanul segítsék elő partnereink üzleti folyamatainak fejlődését, másrészről pedig az, hogy folyamatosan innovatív megoldásokat kínáljunk, mert tudjuk e kettő a sikeres jövő záloga.

innovacio-pikto
sikereink-pikto
celjaink-pikto
Kereskedelmi csapatunk

Magas szintű ügyfélkezelés

Megértettük a partnereink igényét, mikor megfogalmazták, hogy szükségük van fix, mindig elérhető és hívható kapcsolattartóra, akit név szerint ismernek, akivel rendszeresen találkoznak, aki minden tekintetben érti és képviselni tudja cégünk irányába az igényeiket, szükségleteiket. Ezért döntöttünk úgy, hogy kiemelt hangsúlyt fektettünk a kapcsolattartásra és építettünk fel egy olyan részleget, aminek a kapcsolattartás, az eszkalációs ügyek kezelése, a piac legjobb árainak és legjobb megoldásainak felkutatása a feladata. Az informatikai szolgáltatói szakmában alighanem egyedülálló csapatunk gondoskodik arról, hogy Önök, mint partnereink mindig a lehető legjobb szolgáltatásban részesüljenek!

Működési adatok

Teljes név:
Mod Számítástechnikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Rövidített elnevezés:
Mod Zrt.
Alapítás éve:
2019
Jogelőd:
Mod Számítástechnikai Kft.
Jogelőd alapítása:
1997
Jogelőd:
Mod Bt.
Alapítás éve:
1990
Foglalkoztatottak száma:
~ 80
Minőségbiztosítás:
EN/ISO 9001:2015
Információbiztonság:
ISO/IEC 27001:2022
Jogi képviselő:
Hetyési Ügyvédi Iroda
Könyvvizsgáló:
Lovasi Könyvvizsgáló Kft.
Cégbíróság:
Győri Törvényszék Cégbírósága
Saját tőke:
586 m Ft+ (2023)
Árbevétel:
2,3 mrd Ft+ (2023)

Pénzügyi adatok

Adószám:
27029244-2-08
EU adószám:
HU27029244
Cégjegyzékszám:
08-10-001943
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-18803932 (HUF)
SWIFT:
GIBAHUHB
IBAN:
HU73 11600006-00000000-18804005 (EUR)
DNV EN/ISO 9001:2015 minőségbiztosítás logója DNV ISO/IEC 27001:2022 információbiztonság logója TISAX logója
Rendszerüzemeltetés

Tudjuk, hogy nincs két egyforma informatikai rendszer, hiszen minden vállalkozás számára mások a preferenciák és a prioritások. Ezért a rendszerüzemeltetési szolgáltatásunkat úgy alkottuk meg, hogy rugalmas legyen és alkalmazkodjon az Ön igényeihez.

Részletek
Expert Solution

Sokat látott mérnök munkatársaink segítségével külső tanácsadóként vagy támogatóként segíteni tudunk olyan helyzetekben is, ahol már meglévő informatikai csoport biztosítja a környezetet, s ön fejleszteni, optimalizálni szeretne, vagy csak átfogó képre lenne szüksége a rendszer egészéről.

Részletek
Alkalmazás fejlesztés

Egy egyedi alkalmazásnak azt kell tennie, amire Önnek szüksége van. Nem többet, de nem is kevesebbet. Ezért minden általunk készített szoftver azt tudja, amit a feladat megkíván tőle, azt viszont maximálisan.

Részletek
Kamerarendszerek és Hálózat

A huszonegyedik század kamerarendszere több annál, hogy képeket rögzítsen. A mesterséges intelligencia ötvözésével számos megoldást kínál a fokozott biztonság és a testreszabhatóság érdekében.

Részletek
Nyomtatásüzemeltetés

Nyomtatást tervezni és üzemeltetni sokan tudnak. De csak kevesen képesek azt úgy üzemeltetni, hogy valóban az üzleti folyamatokat támogassa, és minden elvárásnak megfeleljen.

Részletek
Kereskedelem és Szerviz

Szervizszolgáltatásaink az általunk értékesített termékekhez hasonlóan lefedik az informatika és az irodatechnika teljes spektrumát. Célunk biztosítani Partnereink számára ezen eszközök folyamatos rendelkezésre állását, stabil működését.

Részletek