BLOG BY Mod

Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Danilla Dávid kereskedelmi csapatunk egyik alappillére, aki rekordot írt ittléte alatt :). Kapcsolattartói feladatai mellett foglalkozik az újonnan érkező kollégák integrálásával is. Tudjon meg többet arról, hogy mi motiválja őt a mindennapokban.


Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Horváth Tamás az Audi kiszolgáló csapatunk egyik bázis embere, aki 10 éve erősít minket. Ez idő alatt több munkakörben is kipróbálta magát és minden esetben bebizonyította rátermettségét. Ismerje meg Tamást, tudja meg mi motiválja a mindennapokba!


Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Novák Péter a kereskedelmi csapatunk egyik lelkes tagja. Fél éve erősít minket, de motiváltsága és ambiciózus jelleme más most arra készteti, hogy a csapat egyik kiemelkedő tagjává fejlessze ki magát a lehető legrövidebb idő alatt.


Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Kalmár Máté az Audit kiszolgáló csapatunk egyik ambiciózus tagja. Színes egyénisége és a fejlődés iránti elhivatottsága segítette hozzá, hogy egyre felelőségteljesebb pozíciókat töltsön be. Ismerje meg Mátét, és az ő sikertörténetét cégünknél!


Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Dávid Tamás junior salesesként kezdte el pályafutását cégünknél. Az IT termékek iránti rajongását és a munkához való pozitív hozzáállását hamar bebizonyította és bizonyítja nap mint nap. Jelenleg beszerző csapatunk egyik tagjaként erősít minket. :)