BLOG BY Mod

Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Jakab József az Audit kiszolgáló csapatunk egyik frontembereként immáron több, mint 10 éve erősít minket. Józsi az elmúlt évek alatt sokszor bebizonyította, hogy munkájában nem ismer lehetetlent, hogy mindig van egy megoldás az adott feladatra.


Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Tranta Dániel nyomtató szerviztechnikusaink legfiatalabb tagja. Dani néhány hónapja erősít minket, az informatika iránti szeretete és az új szakma iránti lelkesedése olyan útra vezérelte, ahol rövid időn belül kiváló szakember vált belőle.


Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Német Balázs az Audit kiszolgáló csapatunk tagjaként lassan 3 éve erősít minket. Balázs azon kollégáink egyike, aki rövid időn belül bebizonyította rátermettségét és a munka iránti elhivatottságát. Az interjú kapcsán ismerje meg rövid történetét.


Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Bogdán Tamás, legfiatalabb kiemelt ügyfél kapcsolattartónk, bebizonyította, hogy a sikerhez vezethet rövid út is, ha megvan az emberben a kellő alázat. Tamás másfél év alatt igazolta, hogy a fejlődéshez elég az ambíció, kitartás és egy kis tudásvágy.


Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Knapp Bálint onsite support csapatunk frontembereként erősít minket. A számítógépek iránti szeretete gyerekkori hobbiként indult nála, és bár tanulmányai nem voltak szakirányúak szabadidejében remek szakemberré képezte magát.