Nyomtatásüzemeltetés

Nyomtatást tervezni és üzemeltetni sokan tudnak. De csak kevesen képesek azt úgy üzemeltetni, hogy valóban az üzleti folyamatokat támogassa, és minden elvárásnak megfeleljen.

Nyomtatásüzemeltetés


MULTIFUNKCIÓS ESZKÖZÖK

CÍMKENYOMTATÓK

PLOTTEREK

HAJTOGATÓ-,
BORÍTÉKOLÓ GÉPEK

Informatikai megoldások

Mi úgy tekintünk ezekre a készülékekre, mint kiaknázatlan lehetőségeket rejtő munkaeszköz, amivel az üzleti folyamatainkat tudjuk támogatni, GDPR-nak vagy más jogszabályoknak megfelelni.

Nem csak üzemeltetjük és karbantartjuk Partnereink nyomtatóparkját, a rendszergazdai feladatokat is magunkra vállaljuk, hogy a nyomtatás tényleg csak egy gombnyomás legyen a felhasználók számára. 

Általunk támogatott eszközök

Márkafüggetlen üzemeltetőként támogatást nyújtunk nyomtatók, multifunkciós eszközök mellett címkenyomtatók, plotterek, hajtogatógépek, borítékológépek stb. esetén is.

Milyen előnyökkel jár a nyomtató üzemeltetés?

• Fix, tervezhető költségek
• Hiba esetén akár 8 órán belül megkezdjük a javítást, és 72 órát meghaladó javítás esetén pedig cserekészüléket biztosítunk
• Felügyeljük a készletek fogyását, gondoskodunk tartalék kellékanyagokról

Nyomtatás optimalizálás

Vállalkozása méretéhez, tevékenységéhez, folyamataihoz illeszkedő, optimálisan kialakított eszközparkkal jelentősen csökkenthetőek a nyomtatási költségek. Mindemellett egyszerűsödhetnek a nyomtatási folyamatok, ezáltal időt és energiát spórolhatnak meg a felhasználók.

Ha az Ön vállalkozásánál is többet nyomtatnak, mint havi 2 000 oldal, már érdemes kérnie ingyenes felmérésünket. 

Biztonságos nyomtatás

A mai multifunkciós nyomtatók kifinomult dokumentumkezelő és feldolgozó központtá fejlődtek, amelyek szivacsként szívják magukba az érzékeny adatokat. Akkora tudással rendelkeznek, hogy már nem irodatechnikai berendezésekről beszélünk, sokkal inkább informatikai eszközökről.   

A védelem nélkül hagyott nyomtatók jelentős biztonsági kockázatot jelentenek, ezért az üzemeltetés is ennek fényében kell megvalósuljon ahhoz, hogy az Önök értékes adatai biztonságban legyenek.

MINDIG A PARTNERÜNK AZ ELSŐ

Fontos szabályunk, hogy a szolgáltatások nem rólunk, hanem Partnereinkről szólnak. Nekünk az a sikereink mértéke, ha Partnereink segítségünkkel még sikeresebbek tudnak lenni.

Pázsit Lőrinc

Pázsit Lőrinc

szervizvezető

Pályafutásom alatt a csapatommal több ezer készüléket javítottunk meg, vagy telepítettünk az egyszerű, otthoni nyomtatótól a nagy teljesítményű eszközökön át egészen az olyan speciális készülékekig, mint a plotterek, a címkenyomtatók és 3D- nyomtatók. Szinte az összes gyártóhoz volt szerencsénk, és nem akadt hiba, amit ne oldottunk volna meg. Ezen a statisztikán a jövőben sem kívánunk rontani.