Kereskedelem és Szerviz

Szervizszolgáltatásaink az általunk értékesített termékekhez hasonlóan lefedik az informatika és az irodatechnika teljes spektrumát. Célunk biztosítani Partnereink számára ezen eszközök folyamatos rendelkezésre állását, stabil működését.

Kereskedelem és Szerviz


SZÁMÍTÁSTEHCHNIKAI
ESZKÖZÖK

ALKATRÉSZEK

GAMER/STREAMER
ESZKÖZÖK

SZERVIZ

Kereskedelem – Termék beszerzés

Minden esetben arra törekszünk, hogy Partnereink szemszögéből vizsgáljuk a megoldandó feladatokat, mert hisszük, hogy csak így születhetnek személyre szabott, innovatív megoldások.

A megoldás teljessége érdekében biztosítjuk az informatikai háttér mellé az eszközbeszerzést is. Az informatikai eszközök folyamatos rendelkezésre állásának jogos elvárása Partnereink részéről mondhatni egyidős vállalkozásunkkal. 

Nálunk nincsenek felhalmozott készletek, mert tudjuk, hogy minden Vállalkozás más-más igényekkel rendelkezik.

Szervizszolgáltatásunk

Gyártó és típusfüggetlen informatikai szervizként segítséget nyújtunk hardveres és szoftveres meghibásodások esetén egyaránt. Szerviz szolgáltatásunk kiterjed a: • számítógépek • nyomtatók • Apple telefonok • egyéb komponensek javítására is. 

Saját, kiválóan képzett és tapasztalt szakembergárdával, a régióban páratlan tudásbázissal, és korszerű eszközháttérrel állunk az Ön rendelkezésére.
Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a legkiválóbb gyártók szervizpartnerei vagyunk, többek között: Dell, HP, Ricoh, Kyocera, stb.

MINDIG A PARTNERÜNK AZ ELSŐ

Fontos szabályunk, hogy a szolgáltatások nem rólunk, hanem Partnereinkről szólnak. Nekünk az a sikereink mértéke, ha Partnereink segítségünkkel még sikeresebbek tudnak lenni.

Mujzer Gergely

Mujzer Gergely

kereskedelmi vezető

Kereskedelmi vezetőként, nap mint nap azon dolgozom a csapatommal együtt, hogy Partnereink minden esetben azt az informatikai terméket és szolgáltatást kapják, amire valójában szükségük van. Célunk, hogy segítsünk eligazodni az informatika útvesztőjében. Felkészült csapattal és profi megoldásokkal állunk rendelkezésükre!