Rendszerüzemeltetés

Tudjuk, hogy nincs két egyforma informatikai rendszer, hiszen minden vállalkozás számára mások a preferenciák és a prioritások. Ezért a rendszerüzemeltetési szolgáltatásunkat úgy alkottuk meg, hogy rugalmas legyen és alkalmazkodjon az Ön igényeihez.

Rendszerüzemeltetés


32 ÉV
TAPASZTALAT

50
RENDSZER

430
SZERVER

1200
FELHASZNÁLÓ

Mindenkinek pontosan azt adjuk, amire szüksége van!

Az általunk felépített informatikai rendszerek minden esetben azt nyújtják, amire Partnereinknek szüksége van a gördülékeny és biztonságos munkavégzéshez, se többet, se kevesebbet!

Közel vagyunk a nagyvállalati informatikai megoldásokhoz, hiszen számos ITIL szakemberrel büszkélkedhetünk. Ennek fényében szolgáltatásainkat úgy építjük fel, hogy az ITIL előírásaiból csak azok a bizonyos funkciók kerüljenek be, amire az adott vállalkozásnak szüksége van. – A szolgáltatás átgondolt és transzparens ideális költségkeretek mellett.

BIZTONSÁGOS ÉS KOCKÁZATMENTES INFORMATIKát biztosítunk!

ISO/IEC 27001:2013 tanúsítványunk a bizonyíték arra, hogy ismerjük a kérdés fontosságát, és szolgáltatásaink tervezésekor ezt figyelembe is vettük. Adatok illetéktelenekhez való kikerülésének és elvesztésének technikai megakadályozása a legfontosabb feladatunk.

Célunk, hogy Partnereink produktív rendszerei és adatai mindig, minden körülmények között biztosítva legyenek, s még a legnagyobb katasztrófa se érhesse őket felkészületlenül!

Stratégiai partnerek vagyunk minden informatikai kérdésben!

Évtizedek óta foglalkozunk komplex informatikai rendszerek felépítésével, üzemeltetésével, karbantartásával. Ezen időszak alatt megtanultuk, hogy Partnereink legfontosabb értékeire vagyunk hivatottak vigyázni.

Nekünk kell arról gondoskodnunk, hogy Önök a saját üzleti folyamataikkal tudjanak foglalkozni.
A szolgáltatás minőségi mutatóiról Partnereink időről-időre átfogó képet kapnak, ami alapján meg tudják ítélni, hogy a megoldás megfelelő-e, esetleg fejlesztést kíván.

Az informatika nyújtotta lehetőségek eszközök legyenek az eredményességhez!

Rendszereink rugalmasságának bizonyítéka, hogy a produktív eszközöket, gyártósorokat is a környezet részének tekintjük, ezért szolgáltatásunk kiterjed ezen rendszerekre is, megfelelő eljárásokkal támogatva.

Minden általunk megtervezett és felépített rendszer egy célt szolgál, hogy támogassa Partnereink termelését, profitszerzését.

MINDIG A PARTNERÜNK AZ ELSŐ

Fontos szabályunk, hogy a szolgáltatások nem rólunk, hanem Partnereinkről szólnak. Nekünk az a sikereink mértéke, ha Partnereink segítségünkkel még sikeresebbek tudnak lenni.

Fodor Pál

Fodor Pál

IT üzemeltetés vezető

Partnereinktől megtanultuk: a rendszerüzemeltetési szolgáltatásunk célja az, hogy az ő produktív rendszerei és adati mindig, minden körülmények között biztosítva legyenek, s még a legnagyobb katasztrófa se érhesse őket felkészületlenül. Nálunk nem lehet opció, hogy megálljon a termelőtevékenység, vagy az informatika akadályozza a mindennapi munkát.