Expert Solution

Sokat látott mérnök munkatársaink segítségével külső tanácsadóként vagy támogatóként segíteni tudunk olyan helyzetekben is, ahol már meglévő informatikai csoport biztosítja a környezetet, s ön fejleszteni, optimalizálni szeretne, vagy csak átfogó képre lenne szüksége a rendszer egészéről.

Expert SolutionTÁMOGATÁS

ÁTVILÁGÍTÁS

ISO MEGFELELTETÉS


KATASZTRÓFA ELHÁRÍTÁS

Harmadszintű támogatás

Magas szakmai tapasztalattal rendelkező mérnök munkatársaink segítséget nyújtanak Önöknek a legszínesebb feladatokban tanácsadóként vagy külső támogatóként olyan helyzetekben is, ahol az informatikai csoportnak ideiglenesen, projekt jelleggel külső szakmai kompetenciára vagy erőforrásra van szüksége. 

Nincs két egyforma rendszer, két egyforma környezet, két egyforma kockázat. Mi ebben élünk, ebben van tapasztalatunk.

Informatikai átvilágítás, katasztrófa elhárítás

Szolgáltatásunkat több tíz éves magas szintű szakmai tudásunkra és szakképzett mérnökeinkre alapozzuk!

Olyan auditokat, megoldásokat kínálunk, ahol már specializált tudásra, tapasztalatra van szükség, hogy átlássuk a teljes környezetet vagy megoldjunk egy-egy összetett problémát.
Segítséget nyújtunk olyan esetekben is, ha épp egy komoly katasztrófa után kell talpra állítani az teljes informatikát.

Microsoft 365-migráció és üzemeltetés

Microsoft 365 olyan környezetet biztosít, mely pár évvel ezelőtt csak a legnagyobb vállalatok számára volt elérhető, mindezt minimális költségek mellett.

Nem csak a megszokott irodai szoftvereket - úgymint Word, Excel, PowerPoint stb. - tartalmazza, hanem ez mellett intelligens felhőszolgáltatásokat, akár teljes levelezést, video és hang alapú konferencia kommunikációt is. 
Mindezt olyan biztonsággal teszi, amilyet a saját, helyi informatikai rendszerben is nehéz, vagy költséges reprodukálni.

ISO megfeleltetés - GDPR megfeleltetés

A legtöbb minősítésnek, tanúsítványnak vagy jogi megfelelőségnek elengedhetetlen része egy olyan informatikai rendszer, amely alapjaiban támogatja a folyamatok, kockázatok átláthatóságát, garantálja az adataink védelmét és biztonságát.

Megfeleltetés szolgáltatásunkkal úgy tervezzük meg Partnereink rendszerét, hogy az minden tekintetben megfelelő alapja legyen egy minősítésnek!

MINDIG A PARTNERÜNK AZ ELSŐ

Fontos szabályunk, hogy a szolgáltatások nem rólunk, hanem Partnereinkről szólnak. Nekünk az a sikereink mértéke, ha Partnereink segítségünkkel még sikeresebbek tudnak lenni.

Soós Péter

Soós Péter

stratégiai igazgató

„Expert Solution” csomagunkat úgy terveztük meg, hogy mindent tartalmazzon, amire egy magyarországi vállalkozásnak szüksége van ugyan, de nehezen vagy egyáltalán nem fér hozzá. A tapasztalatunkat kínáljuk, legyen szó informatikai átvilágításról az adatbiztonságra vagy éppen GPDR-ra koncentráltan, vagy katasztrófák elhárításáról. Mi nem adunk ugyan tanúsítványt, de éppen ezért a szolgáltatásunk több is annál, mert célzottan a valós életből vett minták alapján dolgozunk.