Alkalmazás fejlesztés

Egy egyedi alkalmazásnak azt kell tennie, amire Önnek szüksége van. Nem többet, de nem is kevesebbet. Ezért minden általunk készített szoftver azt tudja, amit a feladat megkíván tőle, azt viszont maximálisan.

Alkalmazás fejlesztés



TERMELÉSIRÁNYÍTÁS


TERMELÉSFIGYELÉS


ENGEDÉLYEZÉSI RENDSZER


RENDSZEREK KÖZÖTTI INTERFÉSZ

Tervezés

A projekt sikere 70 százalékban ezen múlik.
A tervezés közös munka: Ön a folyamatra koncentrál és felvázolja az ideálisnak vélt műveleteket/ folyamatokat a lehető legnagyobb részletességgel, mi pedig a megvalósításra. 

Célunk, hogy olyan alkalmazásokat készítünk, amelyek javíthatják Partnereink versenyképességét, növelhetik a versenytársaikkal szembeni előnyüket!

Átlátható folyamat

Kézzel fogható mérföldköveket állapítunk meg, amelyek státuszáról rendszeres jelentést adunk, valamint időközi bemutatókkal is szolgálunk annak érdekében, hogy az irány maradjon az, amit Ön jóváhagyott. 

Nem lesznek felesleges funkciók, nem kitöltendő mezők, így megszorítások, hiányosságok sem.

Támogatás

Az alkalmazás átadását nemcsak egy rövid teszt követi, hanem egy hosszabb támogatási időszak is, hiszen éles használat közben születhetnek még új igények és kérdések. 

Integráció

Alkalmazásainkat úgy tervezzük meg és építjük fel, hogy a közvetlen környezettel tökéletes összhangban működjenek együtt. Rendszerüzemeltetők is vagyunk, így ez nekünk nem okoz gondot. 

MINDIG A PARTNERÜNK AZ ELSŐ

Fontos szabályunk, hogy a szolgáltatások nem rólunk, hanem Partnereinkről szólnak. Nekünk az a sikereink mértéke, ha Partnereink segítségünkkel még sikeresebbek tudnak lenni.

Markó Imre

Markó Imre

vezető architect

Az elmúlt közel 30 évben az informatika számos területével foglalkoztam, a teljesség igénye nélkül informatikai rendszerek üzemeltetésével, alkalmazás fejlesztéssel, adatbázisok kezelésével, valamint informatikai alkalmazások tervezésével. Architectként és rendszerszervezőként fontosnak tartom, hogy az ügyfelek igényeit meghallgassuk és megértsük, ezáltal pontosan olyan informatikai rendszert készítsünk számukra, ami a problémákra teljes körű megoldást képes nyújtani, illetve a későbbiekben igény szerint bővíthető.