Alkalmazás fejlesztés

Egy egyedi alkalmazásnak azt kell tennie, amire Önnek szüksége van. Nem többet, de nem is kevesebbet. Ezért minden általunk készített szoftver azt tudja, amit a feladat megkíván tőle, azt viszont maximálisan.

Alkalmazás fejlesztésTERMELÉSIRÁNYÍTÁS


TERMELÉSFIGYELÉS


ENGEDÉLYEZÉSI RENDSZER


RENDSZEREK KÖZÖTTI INTERFÉSZ

Tervezés

A projekt sikere 70 százalékban ezen múlik.
A tervezés közös munka: Ön a folyamatra koncentrál és felvázolja az ideálisnak vélt műveleteket/ folyamatokat a lehető legnagyobb részletességgel, mi pedig a megvalósításra. 

Célunk, hogy olyan alkalmazásokat készítünk, amelyek javíthatják Partnereink versenyképességét, növelhetik a versenytársaikkal szembeni előnyüket!

Átlátható folyamat

Kézzel fogható mérföldköveket állapítunk meg, amelyek státuszáról rendszeres jelentést adunk, valamint időközi bemutatókkal is szolgálunk annak érdekében, hogy az irány maradjon az, amit Ön jóváhagyott. 

Nem lesznek felesleges funkciók, nem kitöltendő mezők, így megszorítások, hiányosságok sem.

Támogatás

Az alkalmazás átadását nemcsak egy rövid teszt követi, hanem egy hosszabb támogatási időszak is, hiszen éles használat közben születhetnek még új igények és kérdések. 

Integráció

Alkalmazásainkat úgy tervezzük meg és építjük fel, hogy a közvetlen környezettel tökéletes összhangban működjenek együtt. Rendszerüzemeltetők is vagyunk, így ez nekünk nem okoz gondot. 

MINDIG A PARTNERÜNK AZ ELSŐ

Fontos szabályunk, hogy a szolgáltatások nem rólunk, hanem Partnereinkről szólnak. Nekünk az a sikereink mértéke, ha Partnereink segítségünkkel még sikeresebbek tudnak lenni.

Scheer István

Scheer István

üzletág vezető

A legkülönfélébb informatikai területeken kellett új megoldásokat találnom, fejlesztenem különböző projekt teamekkel. Mondhatjuk, hogy szakmai életem erről szólt. Évtizedek tapasztalatai alapján építettük fel a Mod alkalmazás-fejlesztői csapatát, hogy megoldásokat szállítsunk a másképp megoldhatatlan problémákra is.