BLOG BY Mod

Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Novák Péter a kereskedelmi csapatunk egyik lelkes tagja. Fél éve erősít minket, de motiváltsága és ambiciózus jelleme más most arra készteti, hogy a csapat egyik kiemelkedő tagjává fejlessze ki magát a lehető legrövidebb idő alatt.


Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Kalmár Máté az Audit kiszolgáló csapatunk egyik ambiciózus tagja. Színes egyénisége és a fejlődés iránti elhivatottsága segítette hozzá, hogy egyre felelőségteljesebb pozíciókat töltsön be. Ismerje meg Mátét, és az ő sikertörténetét cégünknél!


Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Dávid Tamás junior salesesként kezdte el pályafutását cégünknél. Az IT termékek iránti rajongását és a munkához való pozitív hozzáállását hamar bebizonyította és bizonyítja nap mint nap. Jelenleg beszerző csapatunk egyik tagjaként erősít minket. :)


Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Jakab József az Audit kiszolgáló csapatunk egyik frontembereként immáron több, mint 10 éve erősít minket. Józsi az elmúlt évek alatt sokszor bebizonyította, hogy munkájában nem ismer lehetetlent, hogy mindig van egy megoldás az adott feladatra.


Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Tranta Dániel nyomtató szerviztechnikusaink legfiatalabb tagja. Dani néhány hónapja erősít minket, az informatika iránti szeretete és az új szakma iránti lelkesedése olyan útra vezérelte, ahol rövid időn belül kiváló szakember vált belőle.