Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Láng Gábor az Audi kiszolgáló csapatunk egyik kiemelkedő tagja. Kollégáival emeltszintű szoftveres és hardveres szolgáltatásokat nyújtanak az Audi számára. Ismerje meg Gábort és tudjon meg többet arról, hogy hogyan éli mindennapjait.

  • Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Nem meglepő módon, de focista szerettem volna lenni. Most is mosolyogva emlékszem vissza azokra az évekre mikor suli után, vagyis pontosítok szigorúan leckeírás után (mert tuti édesanyám is olvasni fogja :D) a srácokkal a grundon focizhattunk.

  • Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

Jelenleg a PPS szolgáltatás csapatát erősítem. A mi feladatunk az Audi Hungaria műszaki fejlesztés teljeskörű dedikált IT támogatása. Ezenfelül a gyárban található összes motortesztelő fékpad üzemeltetésével foglalkozunk kliens- és szerveroldalon.

  • Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal?

Teljes mértékben meg vagyok elégedve a jelenlegi munkámmal. A munkahelyi közeg jó, rengeteg kollégát megismerhettem, a munkaköröm változatos, mivel fejlesztési területet támogatunk ezáltal gyakran új technológiákat/szoftvereket/eszközöket megismerhetünk.

  • Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

2015 júliusában kezdtem a cégnél, az Audit kiszolgáló IT Support csapatát erősítettem. Ott kevesebb, mint egy évet töltöttem, majd a PPS csapatába kerültem. 2019-ben egy veszprémi cég megkeresése miatt munkahelyet váltottam, de 2020 őszén kaptam egy esélyt a visszatérésre. :)

  • Milyennek ítéled meg a(közvetlen) munkahelyi légkört(öd)?

PPS szolgáltatás keretein belül hárman vagyunk egy csapatban. Szívesen járok be dolgozni, illetve több audit kiszolgáló kollégával is baráti viszonyban vagyok. A srácokkal jó csapatot alkatunk.

  • Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként?

Azt, hogy mindennap új kihívások elé nézhetek, különböző akár nemzetközi IT projektekben aktívan részt vehetek, ami által fejleszthetem nyelvtudásomat és új embereket is megismerhetek. Büszke vagyok arra, hogy jelenleg is segíthetem a fékpadok IT infrastruktúra fejlesztését.

  • Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

Mindenképp az informatika területén képzelem el magamat 5 év múlva is. Remélem, hogy addigra már megannyi szakmai tapasztalatot és rutint szerzek, hogy szélesebb lesz a döntéshozatali és felelősségi köröm.

  • Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele?

Egy magyar ikonikus film szereplője szívesen lennék. Argo című film, Balogh Tibi. Hát megannyi szenvedés árán, de valóban eljutnék végre Malibura. :D

  • Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

Párommal van egy közös francia bulldogunk, szabadidőm nagy részét velük töltöm, rengeteget utazunk, szeretünk új helyeket megismerni belföldön, illetve külföldön is. Azonban nem mondok nemet egy jó sorozatra, filmre se, de szívesen töltöm a szabadidőmet családom vagy barátaim társaságában is.

Címkék: Blog, Kik vagyunk mi, dolgozóink,