Kik vagyunk mi

Kik vagyunk mi

Giczi Sándor az Audit kiszolgáló csapatunk egyik ambiciózus tagja, aki több mint 6 éve erősít minket. Ez idő alatt többször bebizonyította, hogy képes megállni helyét. Ismerje meg Sándort és tudjon meg többet arról, hogy hogyan éli mindennapjait.

  • Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Autóversenyző szerettem volna lenni. :) Az autók iránti szeretetet édesapám tanította nekem. Amióta az eszemet tudom édesapám nézte a Forma1-et, meg dolgozott autószerelőként is így több irányból érkezett a „nyomás”. :) Gyerekkoromban nagyon sokat szimulátoroztam, versenyszerűen játszottam, illetve egyszer neveztem egy Amatőr Gokart Bajnokságra is.

Az autók mellett megvolt a számítógépek iránti szeretet is bennem, meg a családban több informatikus is van, így ez az irány sem állt tőlem messze.

  • Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

Jelenleg az Audit kiszolgáló csapat tagjaként dolgozom. Pontosabban az IT alkalmazásüzemeltetés csapatát erősítem.

  • Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal?

Igen, szeretem, hogy minden nap más, hogy nincs két egyforma nap, ami nem csak a feladatok sokszínűségében nyilvánul meg, de a napok ritmusa is dinamikusan változik. Van, amikor nyugodtabb a nap, de van, amikor reggeltől-estig meg sem állunk. Ami az izgalmasságát adja a dolognak, hogy soha nem tudjuk milyen napra ébredünk.

  • Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

Több mint 6 éve dolgozom a cégnél, az Audit kiszolgáló csapat tagjaként. Ez idő alatt kép pozícióban próbálhattam ki magam. A kliens üzemeltetés csapatban kezdtem el dolgozni, ahol feladatom volt az új és a meghibásodott számítógépek telepítése, illetve az egyéb kiegészítő szoftverek telepítése, amire az adott felhasználónak szüksége volt. Lassan két éve, hogy esélyt kaptam a ranglétra egy magasabb fokára lépni és csatlakozni az alkalmazásüzemeltető csapathoz.

  • Tudomásom szerint lehetőséget kaptál egy új pozícióban kipróbálni magad. Mesélj kérlek, hogy élted meg ezt a felajánlást.

Nagyon pozitívan éltem meg a váltást, nagyon motivált voltam, hiszen felelősségteljesebb munkakört tölthettem be, ami számos új kihívást hozott. Teljesen jól és ambícióval tele éltem meg a pozíció váltást, hiszen beakartam bizonyítani magamnak is a feletteseimnek is, hogy jó embert választottak az adott pozícióra.

  • Az eddig kipróbált pozíciók közül melyik állt legközelebb hozzád?

A jelenlegi pozícióm, az alkalmazásüzemeltetés. Mivel sokkal komplexebb, több kihívást tartogat. Továbbá színesé teszi a napokat, hogy a sok alkalmazást fejlesztő emberrel napi kapcsolatban állunk, ez is egy fajta varázst ad ennek a munkakörnek.

  • Milyennek ítéled meg a(közvetlen) munkahelyi légkört(öd)?

Barátságos, majdhogynem baráti viszonyban vagyunk a teljes csapattal. Nagyon jól tudunk együtt dolgozni, ami úgy gondolom igencsak fontos ahhoz, hogy jól érezze az ember magát a munkahelyén és nem utolsó sorban eredményes munkát tudjon végezni.

  • Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként?

A napi problémák megoldását, illetve a megoldásokhoz vezető út megtalálását.

  • Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

Mindenképpen az IT területén szeretnék továbbra is dolgozni. Célom, hogy tovább fejlesszem magam és számos szakmai tapasztalatra tegyek szert az elkövetkező években is.

  • Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele?

Sajnos Paul Walker már nincs köztünk, de az ő bőrébe szívesen belebújnék és kipróbálnám azokat az autókat, amiket ő tett legendává. Megélném azt az autóversenyzős élményt, amire gyerekkoromban is vágytam. :)

  • Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

Nagyon szeretek kirándulni, utazni, új helyeket megismerni. Szívesen járok külföldre is és ismerkedek új kultúrákkal.

Címkék: Blog, Kik vagyunk mi, dolgozóink,