Kik vagyunk mi

Kik vagyunk mi

Máthé Rita cégünk egyik legkreatívabb tagja, aki mindig igyekszik megzavarni az állóvizet, ha nem mással, akkor egy fotót kér valakitől. Rita egy energikus személyiség, aki szereti, ha mindig történik valami. Tudja meg Ön is mi motiválja őt!

  • Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Nagyon sokáig rendőr szerettem volna lenni. Tetszett, hogy mindig mozgásban vannak, hogy tele van a munkájuk izgalommal, hogy mindig történt valami. Mindemellett fontos embereknek tartottam őket. Biztos hatással volt rám, hogy családi barátaink között voltak rendőrök, akiket én annyira menő embereknek láttam! :)

Ez a gondolat nagyon sokáig velem együtt nőtt, aztán mégiscsak közgazdász lettem. Amit természetesen nem bánok, hiszen marketingesként változatosak a mindennapjaim. Talán az izgalom az, ami elmaradt. :)

  • Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

A cég brand managere vagyok. Én felelek a cég arculatáért, folyamatos online és offline jelenlétéért.

  • Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal?

Szeretem a munkám, nagyon változatos. A tartalomgyártástól a rendezvényszervezésig mindent csinálok, így sohasem monoton. Mindig tervezünk majd megvalósítunk :), ez közel áll hozzám és nagyon tud motiválni.

  • Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

Ötödik éve dolgozom a cégnél. Mindenekelőtt lehetőséget adott arra, hogy elkezdjek a szakmámban dolgozni, amiért nagyon hálás vagyok. Sokat tanultam az elmúlt években, sokat fejlődött a kommunikációm, a problémamegoldó képességem és a szakmámban is sokat tapasztaltam. Marketing asszisztensként kezdtem, majd haladtam szépen felfelé a ranglétrán. :)

  • Milyennek ítéled meg a közvetlen munkahelyi légköröd?

Szeretem a csapatot. Főként a kereskedelmi csapattal dolgozom együtt, nagyon szeretek közös projekteken dolgozni velük. Sokat tanultam általuk is, hiszen ők tanítottak meg határozott nőként kiállni és azt mondani, hogy márpedig így lesz. :)

  • Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél vagy élsz meg kihívásként?

A változatosságot, a kreativitást és azt, hogy saját magam tervezhetem meg a mindennapjaim.

  • Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

Rendőr már biztos nem leszek, maradok a jó kis kreatív munkám mellett. Szeretnék valami nagyot alkotni. Úgy gondolom ez egy olyan terület, ahol nincsenek határok, éppen ezért szeretnék még tovább fejlődni. Fontos nekem, hogy elismerjék a munkám, ennek érdekében az elkövetkező öt évben is azon fogok dolgozni, hogy megmutassam, hogy jó vagyok abban, amit csinálok.

  • Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele?

Nagyon sokat gondolkodtam ezen a kérdésen jómagam is, amikor a kollégáimnak tettem fel és tényleg nem egy egyszerű kérdés. :) Nem bújnék bele senki bőrébe, de hoznék egy filmet, ami hatással volt rám. Tinédzserként többször is megnéztem a Dr. Szöszi című filmet. Nagyon tetszett, ahogy a főszereplő bebizonyította, hogy nincs lehetetlen, hogy kemény munkával bármit elérhet az ember még akkor is, ha senki nem hisz benne. Ez a határozottság és elszántság nagyon tetszett, ezt láttam otthonról is és mindig is hittem abban, hogy tényleg működhet, hogy mindent elérhetünk, ha megdolgozunk érte. Ugyancsak ebből a filmből jött az is, hogy nekem Chanel parfüm kell (azóta is az a kedvenc parfümöm) ott hangzik el, hogy a Chanel az ész illata, nem bízhattam a véletlenre. :D

  • Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

Nagyon szeretek kirándulni, új helyeket felfedezni, de egy jó filmre is mindig vevő vagyok. Szeretem a komédiákat, az akciófilmeket, de nagy rajongója vagyok a vámpír filmeknek is! 


Címkék: Kik vagyunk mi, dolgozóink,