Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Danilla Dávid kereskedelmi csapatunk egyik alappillére, aki rekordot írt ittléte alatt :). Kapcsolattartói feladatai mellett foglalkozik az újonnan érkező kollégák integrálásával is. Tudjon meg többet arról, hogy mi motiválja őt a mindennapokban.

  • Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Paleontológus szerettem volna lenni. Sokáig az volt a tervem, hogy dinoszaurusz csontvázakat fogok majd kiásni a földből. :) A vicces az, hogy még utána is néztem, hogy mit, mennyit és hol kellene tanulni ahhoz, hogy paleontológus lehessek. Nagyon szerettem a dinoszauruszokat, a mai napig nagyon sok fajtának tudom a nevét. Gondolom innen jött az ötlet, de aztán a dinók helyét átvette a sport iránti rajongás. Nagy rajongója voltam a BMX-nek és a görkorcsolyának, még versenyekre is jártam. Aztán jöttek a számítógépes játékok, azt a korszakot is szépen kipipáltam.

Amire büszke vagyok, hogy minden időszakomban céltudatos voltam, amikor a sport töltötte ki a szabadidőm, akkor hiába volt a szobámban a nagyszüleimtől kapott számítógép, mert hetekig be sem volt kapcsolva. Aztán 15 éves korom után persze engem is beszippantottak a játékok, aztán elmaradt minden más. :)

  • Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

A két egyik legnagyobb győri cég kiemelt ügyfélkapcsolattartója vagyok. Feladataim közé tartozik, hogy hozzásegítem ügyfeleim a gördülékeny mindennapokhoz. Mindegy, hogy tanácsadói vagy projekt menedzseri szerepben van rám szükség, az IT eszközök beszerzésétől az üzembehelyezésig támogatom a folyamatot. A munkám szépsége is abban rejlik, hogy két egymástól teljesen eltérő területen tevékenykedő vállalkozással dolgozok együtt, így nincs két egyforma feladat. Az egyik az autóiparban, a másik az építőiparban tevékenykedik.

  • Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal?

Elégedett vagyok, mind a pozíciót, mind a kihívásokat tekintve. Mindig van újabb és újabb kihívás, sosem unatkozom. Hogy még színesebbek legyenek a napok részt veszek az újonnan érkező back office-os kollégák integrálásában, valamint támogatom a marketinges kolléganőm munkáját. Én készítek mindent, ami videó.

  • Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

Nagyon sok magabiztosságot és önbizalmat adott nekem. Iszonyatosan sokat fejlődött a problémamegoldó készségem, valamint az ügyfélközpontú szemléletem. Amit itt még meg tudnék említeni az a kommunikációs készségem fejlesztése, bár sosem volt különösebb problémám ezen a téren, de az itt töltött 5 év alatt tovább fejlesztettem.

  • Tudomásom szerint lehetőséget kaptál egy új pozícióban kipróbálni magad. Mesélj kérlek, hogy élted meg ezt a felajánlást.

Igen, én is végig jártam a kereskedelmi ranglétránkat. Asszisztensként kezdtem viszont már az első éve végén kaptam saját cégeket, akikért én voltam a felelős. A következő egy évben tovább dolgoztam fél lábbal Kincses János asszisztenseként és fél lábbal kiemelt kapcsolattartóként. Nagyon büszke vagyok arra, hogy én voltam az első asszisztens a cég életében, aki eladta egyik legkomplexebb szolgáltatásunkat a rendszerüzemeltetést. 2020 márciusától léptem egyel elő a ranglétrán és váltam teljes értékű kereskedővé.

A pozíciók közötti váltás sokkal több felelősséget és saját döntést szült. Az új kihívások, lehetőségek mellett mindig ott van a stressz is, de én első perctől teljes mértékben szerettem, hiszen mindig szívesen vállaltam a felelőséget a munkám után akkor is, ha hibáztam.

  • Milyennek ítéled meg a(közvetlen) munkahelyi légkört(öd)?

Jónak, a közvetlen kollégáimmal megvan a közös hang. Alapesetben mindenkivel jóban vagyok így a közös munka is gördülékenyen működik. Ez annak is köszönhető, hogy a kollégáim nagyon a kezem alá dolgoznak és mindegy, hogy most szervizes vagy épp logisztikus kollégára gondolok, másképp nem is működhetnénk.

2021-től hozzám tartozik a back office-os kollégák integrálása, betanítása is, aminek örülök, mert nagyon sokat tanított nekem ez a pozíció. Számomra egy új terület volt, ahol teljesen más oldalam fejleszthettem és fejlesztem. Elsődleges feladatomnak tartottam, hogy mielőbb átadjam a lehető legtöbb információt, ami a munkájukhoz kell, illetve arra is rájöttem idővel, hogy abban is a segítségükre lehetek amennyiben igénylik, hogy beilleszkedjenek a vállalati környezetbe.

  • Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként?

Nem tudok egy dolgot kiragadni, összességében szeretem a jelenlegi pozícióm. Olyan mintha nekem csinálták volna. :) A munkaidőm 95%-át kiteszi a két nagy partnerem kezelése, minden feladataival, problémáival együtt, viszont nagyon sokat hozzátesznek a kollégák és a munkakörnyezet is ahhoz, hogy szeressem, amit csinálok.

  • Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

Alapesetben egy kereskedő törtető és mindig többre vágyik, ez nálam főként igaz. Az elkövetkező 5 évben is szívesen folytatnám a jelenlegi utam, hiszen élvezem azt, amit csinálok főleg, ha motiválva van az ember gondolok itt arra, hogy ha megmaradnak a személyes kihívások és a kétoldali elégedettség. :)

  • Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele?

Nem bújnék bele senki bőrébe, sose volt olyan, akinek a bőrébe belebújnék mondhatnám, hogy lennék Batman, mert az menő, de nem, nem vágytam másik életre a sajátom akartam mindig élni. Hmm, de ha nagyon feszegetjük a kérdést egy lottónyertes bőrébe azért belebújnék, azt az életérzést átélném, úgyhogy lehet szorítani, hogy megnyerjem a lottót. :))

  • Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

A kikapcsolódás és a feszültséglevezetős nálam az, hogy Xboxon játszom vagy hogy társasozunk a gyerekkel és a feleségemmel. Amit még szívesen csinálok szabadidőmben az a film nézés, mozizás. Nagy kedvenceim az alien és a horrorfilmek. Vannak olyan filmek, amiket nálam kötelező megnézni moziba. :)


Címkék: Blog, Kik vagyunk mi, dolgozóink,