Microsoft 365 -Dokumentumok és fájlok biztonságos elérése

Microsoft 365 -Dokumentumok és fájlok biztonságos elérése

Az elmúlt hónapok alatt nap mint nap bizonyította a Microsoft 365, hogy megbízható társ a vállalati életben, hogy mindent tud, ami elengedhetetlen a megbízható és rugalmas munkavégzés kialakításához.

A csomag minden olyan megoldást tartalmaz, amire szükség van egy vállalati környezet felépítéséhez. Nem kell kompromisszumot vállani abban sem, ha meg akarjuk őrizni a vállalati dokumentumok biztonságát, miközben szeretnénk, hogy a felhasználóink bárhonnan, bármilyen eszközről elérjék a munkájukhoz szükséges fájlokat.

Az elmúlt évben számtalan Partnerünk életébe vezettük be a Microsoft 365 szolgáltatásait, így számukra sem okozott nehézséget a home office kialakítása, amikor azt a szükséghelyzet megkövetelte.

Természetesen a bevezetés nem ért véget ott, hogy értékesítettük a licenszeket, ez csupán az első lépés. Ennél fontosabb - és nem mellesleg nagyobb kihívás - kiválasztani a megfelelő terméket - hiszen az M365 rendkívül sok lehetőséget tartalmaz így meg kell határozni a Partner számára legideálisabb csomagot -, felépíteni a felhőben a teljes környezetet, összekapcsolni a Partner meglévő szolgáltatásaival, átköltöztetni az adatokat, majd megtanítani a felhasználókat használni az új lehetőségeket. Néha szükség volt a belső kommunikációt áttervezni, munkafolyamatokat újra gondolni, mert az M365 lényege csak így teljesedhetett ki.


Több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött készen állunk arra, hogy további vállalkozások életébe bevezessük a Microsoft által felépített felhő megoldásokat legyen szó egy pár fős cégről vagy egy több száz dolgozót foglalkoztató vállalkozásról.

Címkék: