Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Jagodics Patrik az Audit kiszolgáló csapatunk tagjaként lassan 2 éve erősít minket. Patrik nálunk ismerkedett meg a munka világával és bizonyította be rátermettségét.

Az alábbi interjúban ismerje meg kollégánkat és tudjon meg többet arról, hogy mi is motiválja mindennapjaiban.

 • Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Kamion sofőr szerettem volna lenni. Mikor kicsi voltam édesapámnak volt egy vállalkozása így sok időt töltöttem kamionok közelségében és megszerettem őket. Még ma is tervem, hogy letegyem a C-s jogsit, de már nem kamionoznék.

 • Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

Jelenleg adminisztrátor vagyok az Audi IT BLIE szolgáltatásában. Feladataim közé tartozik az ügyfélkapcsolattartás, árajánlat készítés, valamint részt veszek a Mod és az Audi közötti logisztikai láncban is.

 • Tudomásom szerint lehetőséget kaptál egy új pozícióban kipróbálni magad. Mesélj kérlek, hogy élted meg ezt a felajánlást.

Igen, raktárosként kezdtem el pályafutásom a cégnél, majd kiszállítóként is dolgoztam, amikor lehetőségem volt arra, hogy a teljes Audi gyárat körbejárhassam.

 • Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal?

Teljes mértékben elégedett vagyok. Szeretem, amit csinálok és ami még fontos számomra, hogy mindig örömmel jövök be az irodába, ahol már reggel jó hangulat fogad.

 • Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

Szeptemberbe lesz két éve, hogy a csapat tagja vagyok. Ez az első munkahelyem, ebből kifolyólag sok kihívás várt rám, de sokat tanultam kollégáktól is, mint a munkában való helyállásról, mint a csapatban való együttműködésről. Aminek még külön örülök, hogy a munkámnak köszönhetően volt lehetőségem az Audi gyárat közelebbről megismerni.

 • Az eddig kipróbált pozíciók közül melyik állt legközelebb hozzád?

A jelenlegi pozícióm, mivel változatosabb és szélesebb körben ismerkedhetek meg új feladatokkal, ami több felelőséggel jár, így a motiváltságom is magasabb.

 • Milyennek ítéled meg a(közvetlen) munkahelyi légkört(öd)?

Meglepően összetartó a csapat, ez nagyban megkönnyíti a mindennapokat, bárkihez fordulhatok kérdésekkel, illetve én is szívesen segítek bárkinek. A kollégákkal munkán kívüli programokat is szoktunk szervezni, például bográcsozást, kenuzást.

 • Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként?

Legfőképpen a változatosságot. Az eddigi legnagyobb kihívás, amivel az itt töltött idő alatt találkoztam az a Windows 7 kivezetés projekt volt. Igencsak pörgős és felelőségteljes időszak volt, de büszkén elmondhatom, hogy bár kezdőként csöppentem bele megálltam a helyem a csapatban.

 • Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

Az elkövetkező években szívesen kipróbálnám magam több pozícióban is az Audit kiszolgáló csapaton belül. Belenéznék az üzemeltetés mélységeibe nemcsak kliens, hanem alkalmazás szinten is.

 • Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele?

Walt Kowalski, az autója miatt, ami egy 1972-es Ford Gran Torino. :)

 • Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

Mostanában legfőképp autószereléssel. :) Nagy autófan vagyok ezért lelkes hobbiszerelőként igyekszem minél többet megtudni az autókról. Mindemellett szeretek fotózni is.

Címkék: Kik vagyunk mi, dolgozóink,