Kik vagyunk mi?

Balázs lassan két és fél éve erősíti az Audit kiszolgáló csapatunkat. Ez idő alatt sokszor bebizonyította szakértelmét és a munkához való pozitív hozzáállását. Példaértékű ambíciójának köszönhetően már több munkakörben is kipróbálhatta magát nálunk.

Büszkék vagyunk eddigi teljesítményére, hiszen szépen araszol felfelé a ranglétrán. Az alábbi interjú alapján ismerje meg Csekk Balázs kollégánkat és tudjon meg többet arról, hogy mi is kell a sikeres karrierépítéséhez.

Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Nem kifejezetten voltak ilyen tűzoltó vagy űrhajós jellegű elképzeléseim. Leginkább felnőtt szerettem volna lenni, mert nekik „mindent szabad”. Mint kiderült ez nem így van, de gyerekként én így láttam a felnőtteket.

Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

Az Audin belüli IT BLIE szolgáltatás csapatát koordinálom team szinten. Mi felelünk a gyáron belüli kliens igények kiszolgálásáért. A kliensek előtelepítéséért, kiszállításáért, LCM nyomonkövetéséért, kivezetéséért és az adminisztratív háttér biztosításáért.

Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal?

Igen. Mindig örülök az új feladatoknak és a céges programoknak.

Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

Kettő - kettő és fél éve dolgozom itt, ez idő alatt három területen is kipróbálhattam magam, ezt mindig előrelépésként éltem meg.

Az eddig kipróbált pozíciók közül melyik állt legközelebb hozzád?

Voltam kiszállító és a workplace services supporton is kipróbáltam magam. Mindegyiket élveztem, de a jelenlegi munkakör a mentalitásomnak legmegfelelőbb.

Milyennek ítéled meg a munkahelyi légkört?

A légkör oldott és vidám, közvetlen munkatársaimmal a hangnem baráti és több kollégával a magánéletben is kapcsolatot tartunk.

Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként?

Szeretem az új feladatokat és általában ezeket élem meg kihívásként. Tetszik, hogy bár minden segítséget és útmutatást megkapok a feladataimhoz, mégis előző munkahelyeimmel összehasonlítva nagy szabadságom van a problémák és a feladatok megoldásában. Az egyik nagy kihívás az eddigi pályafutásom alatt a 2019-es Windows 7 kivezetés volt, ahol elég sok dolognak kellett passzolni a sikerhez.

Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

Hasonló munkakört (vagy ugyanezt) nagyobb felelősséggel, illetve tapasztalattal testhezállónak éreznék, de kipróbálnám magam új területeken is.

Ha egy hétre belebújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele?

Dagobert bácsi bőrébe bújnék és egy offshore számlára menekíteném a vagyonom. :)

Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

Szabadidőmben edzeni járok, valamint a kertben különböző zöldségeket (főként paprikát) termesztek. A barátnőmmel szeretünk utazni, ezért odafigyelünk rá, hogy minél több érdekes helyet ismerhessünk meg. Ezen kívül érdekel a történelem és a különböző társadalomtudományok, szeretem a könyveket és a számítógépes játékokat.

Címkék: Kik vagyunk mi, dolgozóink,