Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Juhász Gábor lassan 4 éve erősíti az Audit kiszolgáló csapatunkat. Ez idő alatt 3 különböző munkakörbe próbálhatta ki magát, hogy megkeresse azt a feladatkört, ami kellő kihívást és szépséget rejt számára ahhoz, hogy motiváltsága állandó legyen.


Büszkék vagyunk eddigi teljesítményére, ugyanis minden eddigi feladatát maximális odafigyeléssel és szakértelemmel látta el. Az alábbi interjú alapján ismerje meg Juhász Gábor kollégánkat és tudjon meg többet arról, hogy mi is kell a sikeres karrierépítéséhez.

Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Kiskoromba rendőr szerettem volna lenni. Követve az álmom rendészeti osztályba jártam középiskolában is, de mellette mindig is érdekelt az informatika. Aztán ahogy azt a hétköznapok is mutatják az informatika iránti érdeklődésem erősebb volt.

Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

Jelenleg a Prémium Plus IT csapatát erősítem. Feladatunk a natív (dedikált), kiemelt IT szolgáltatás nyújtása az Audi Hungaria Motorfejlesztés részére és a gyárban lévő összes motor tesztelő berendezés (fékpad) üzemeltetése.

Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

Januárban lesz 4 éve, hogy a cégnél dolgozom. Sok mindent tanultam ez idő alatt és sok tapasztalattal gazdagodtam, annak köszönhetően, hogy több pozícióban is kipróbálhattam magam, ami mind azt szolgálta, hogy szélesedjen szakmai tudásom.

Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal?

Igen. Mivel nagy autó kedvelő vagyok és az informatikát is szeretem, ezért úgy gondolom szerencsés vagyok, hisz egész jó párosítás a jelenlegi pozícióm.

Az eddig kipróbált pozíciók közül melyik állt legközelebb hozzád?

Az elmúlt évek alatt mindössze 3 pozícióban próbálhattam ki magam. Dolgoztam kliens üzemeltetésben, E-VIP szolgáltatásban, Motorfejlesztés IT támogatásban (PPS). Legközelebb a jelenlegi pozícióm áll hozzám - szeretem, amit csinálok.

Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként?

Ahogy már említettem autó kedvelő révén izgalmasnak tartom a fékpadi üzemeltetést. Érdekesnek tartom, ahogy a jövő motorjait tesztelik és maga a technika is igencsak érdekfeszítő - ahogy és amivel tesztelik. Számomra a legnagyobb kihívást a fékpadi üzemeltetés okozza. A komplex kiépítése, és a folyamatosan új motorokhoz való beállítás miatt.

Milyennek ítéled meg a(közvetlen) munkahelyi légkört(öd)?

Jelenleg hárman vagyunk ebben a csapatban. Irodánkat legfőképp a vidám, oldott, baráti légkör jelmezi. Szívesen járok be dolgozni, ami igencsak fontos ahhoz, hogy az ember fenntartsa motivációját. A srácokkal nagyon jó csapatot alkotunk, és mindig tudjuk, hogy akkor lehetünk igazán eredményesek, ha csapatként dolgozunk.

Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

Elégedett vagyok a munkakörömmel, így a jövőben is szívesen látom el jelenlegi feladataim. A technológia folyamatos fejlődése további megújulásokat tartogat számunkra, ami évről-évre újraformálja feladatainkat.

Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele?

Vasember bőrébe bújnék bele, mert szeretnék olyan IT technologiával dolgozni - ha csak egy kis időre is - ami pát 10 év múlva talán teljesen a hétköznapok részévé válik. Mellesleg elég menő a páncélja is. :)

Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

Szabadidőm nagy részét családommal és kutyámmal töltöm. Emelet szeretek még telefonos/számítógépes játékokon játszani.

Címkék: Kik vagyunk mi, dolgozóink,