Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Schubert Tamás 8. éve erősíti az Audit kiszolgáló csapatunkat. Ez idő alatt több munkakörben is kipróbálta magát. Pozíció váltásai során mindig bebizonyította, hogy akaratérővel és elhivatottsággal minden lehetséges.


Büszkék vagyunk eddigi teljesítményére, ugyanis minden eddigi feladatát maximális odafigyeléssel és szakértelemmel látta el és mindemellett mindig számíthattak rá kollégái, igazi csapatjátékosként állt helyet. Az alábbi interjú alapján ismerje meg Schubert Tamás kollégánkat és tudjon meg többet arról, hogy mi is kell a sikeres karrierépítéséhez.

Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Kisgyerekként állatorvos szerettem volna lenni. Ez onnan eredhetett, hogy mindig is közel álltak hozzám az állatok. Egészen általános iskola 5.-es koromig, amikor elkezdtük használni az iskolában a számítógépeket és otthon is sikerült a szüleimnek egyet vásárolnia. Onnantól kezdve elindult a rajongásom a számítógépek, az informatika világa iránt.

Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

Jelenleg a client services csapat vezetője vagyok, de az itt eltöltött évek során volt szerencsém több pozícióban is kipróbálni magam.

Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal?

Igen, megfelelő mennyiségű kihívással találom szemben magam és mindig jön egy új projekt, ami felkavarja az állóvizet. :) Ki merem jelenteni, hogy a jelenlegi pozíciómmal teljes mértékben elégedett vagyok. Közel áll hozzám ez a szerepkör, szeretek egyszerre több folyamatra koncentrálni.

Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

Ha jól számolom a 8. évemet kezdtem meg a cégnél. A pályafutásom során több munkakört is betöltöttem, amihez a szükséges kompetenciákat különféle oktatásokon szerezhettem meg. Nagyon sokat tanultam, tapasztaltam az elmúlt évek alatt.

Mesélj kérlek, hogy élted meg a különböző pozíció váltásokat.

Mint már említettem több területen is kipróbáltattam magam a kezdetekben. Mindig szükség volt egy hirtelen adódó pozíció betöltésére. Számomra sohasem okozott problémát egy új munkakör betöltése, mivel mindig sikerült egy kicsit kilépnem a komfortzónámból.

Milyennek ítéled meg a(közvetlen) munkahelyi légkört(öd)?

Jelenleg az audin belül a G55 konténervárosban van az irodánk. Nyugodtan lehet retro-nak nevezni, de nagyban megkönnyíti a munkánkat, hogy relatív eldugott helyen dolgozunk. Ami még fontos, hogy a csapat nagyon jó, mindig jó hangulat uralkodik az irodában, ami ugyancsak hozzásegít minket a csapatként való együttműködésben.

Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként?

Azt szeretem a legjobban, hogy ha egy új projekt kerül az asztalra, vagy nem éppen egy napi rutinnak nevezhető feladat esik be és akkor is sikerül helyt állni. Ezek a sikerélmények mindig egy új lökést adnak, ami felpörgeti a teljes csapatot.

Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

Sajnos a jövőt nem látom, de véleményem szerint más sem. Abban viszont biztos vagyok, hogy a cégen belül mindig adódik valami új lehetőség, kihívás. :)

Milyen változásokon ment át a cég az elmúlt 10 évben? Hozott pozitív előrelépéseket dolgozói szempontból?

Amikor idekerültem csak a közvetlen kollégákkal szerveztünk „privát” programokat, aztán az évek teltével a cég is elkezdett egyre több munkaidőntúli programot szervezni. A pandémia előtt számos csapatépítő tevékenységre volt lehetőség. Remélem ezek a jövőben folytatódnak majd.

Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele?

Aquamen bőrébe bújnék bele, mert akkor csak merítőszákot kellene vinnem magammal egy pecatúrára.

Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

Sajnos a jelenlegi pandémiás helyzetben jelentősen szűkült a lehetőségek tárháza, viszont ami közel áll hozzám az a horgászat, illetve szeretek néha leülni a gép elé és eszetlen gamelésbe kezdeni. A legtöbb időmet azért mégis csak a kis feleségemmel töltöm. :)

Címkék: Kik vagyunk mi, dolgozóink,