Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Novák Péter a kereskedelmi csapatunk egyik lelkes tagja. Fél éve erősít minket, de motiváltsága és ambiciózus jelleme más most arra készteti, hogy a csapat egyik kiemelkedő tagjává fejlessze ki magát a lehető legrövidebb idő alatt.

  • Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Mind a két szülőm távközlésben dolgozik. Anya értékesítői területen, apa villanyszerelő szinten hálózatszerelőként dolgozik. Visszagondolva nagy hatással volt rám apa, hiszen nagyon sokat vitt magával és mindig magyarázta mit csinál, én meg nagyon érdekesnek tartottam a munkáját. Szerettem, hogy tanít, mindig azt mondtam, hogy én azt akarom csinálni, amit apa, azaz villanyszerelő leszek.

Bár tanulmányaim eltértek az informatikától, de alapjáraton mindig érdekelt az informatika, az újdonságok, a technológia. Ez is onnan jött szerintem, hogy már gyerekként mindig tanított apa. Jó volt mindig hallgatni mi hogyan működik. :) Nem lettem villanyszerelő, de a technika szeretete megmaradt bennem.

  • Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

Jelenleg kereskedelmi asszisztensként dolgozom a cégnél. Munkám nagy részét az árajánlatok készítése teszi ki, segítem a kereskedő kollégák munkáját. Az üzletben töltök még sok időt, ahol az ügyfelek szakszerű tájékoztatása és kiszolgálása is a feladataim közé tartozik, illetve már elkezdtem ügyfelekkel napi kapcsolatot ápolni, beletanulni a kereskedői életbe.

  • Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal?

Teljes mértékben. Az, amit az interjúk során elmondtak, hogy miről szól, mit is várhatok ettől a munkától teljes mértékben megvalósult. Szeretem, amit csinálok, hogy van fejlődési lehetőség, minden munkának állok elébe.

  • Mióta dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

Fél éve dolgozok itt, ez idő alatt főként motivációt, önbizalmat adott ez a munkahely, de sokat fejlődött a kommunikációs készségem, valamint kitartást is tanultam.

  • Milyennek ítéled meg a(közvetlen) munkahelyi légkört(öd)?

Nem számítottam arra, hogy ennyire jó lesz a legkör. Az eddigi tapasztalataim alapján ez a legjobb társaság, amihez tartoztam. Mindenki nagyon barátságos, segítőkész, ennyi idő alatt már alakultak ki barátságok. Jó, hogy nincsenek nagy generációk közötti szakadékok, így könnyen ellehet beszélgetni a kollégákkal, hiszen az érdeklődési kör hasonló, ez nagyon megkönnyíti a beilleszkedést.

  • Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként?

Magát a kihívást szeretem, nem tartom egyszerű munkának, amit mindenki eltudna végezni és ennek a szintnek a megugrása az, ami engem motivál.

  • Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

Remélem, hogy 5 év múlva úgy ülhetek a kollégáim mellett, mint egy aktív sikeres kereskedő, szeretnék kereskedővé válni. :)

  • Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele?

A Peaky Blinders című film egyik főszereplője bőrébe bújnék bele, pontosabban Thomas Shelby bőrébe, aki nagyon elhivatott mindent megtesz azért, hogy a vállalkozását sikeressé tegye. Maga a karakter nagyon ambiciózus, eltökélt és tetszik, hogy mindent is megtesz azért, hogy a saját és családja jóléte meglegyen.

  • Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

Általánoságban a párommal közösen alakítjuk a programokat, szeretek filmet nézni, konzolon játszani, barátokkal társasozni, beszélgetni ezek mind a kikapcsolódást jelentik nekem.

Címkék: Kik vagyunk mi, dolgozóink,