Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Schajermann Evelin gyakornokként kezdte el pályafutását cégünknél, majd a diploma megszerzése után visszajött hozzánk és azóta is erősíti csapatunkat. Mára már a logisztikai csoport vezetőjeként látja el feladatait.


Nap mint nap bebizonyítja, hogy nincs olyan szituáció, amire ne találnának megoldást csapatával. Az alábbi interjúban ismerje meg Evelin kolléganőnket és tudjon meg többet arról, hogy mi kell ahhoz, hogy gyakornokból vezetővé válhasson valaki.

Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Sokat játszottam a babáimmal orvososat, mindig meggyógyítottam őket, de sokáig nem igazán tudtam meghatározni, hogy pontosan mi szeretnék lenni, csak annyit tudtam, hogy felnőtt akarok lenni. :) Később általános iskolában a barátnőmmel saját papírboltot szerettünk volna nyitni. Imádtuk a színes tollakat és ceruzákat, illetve a papírboltok jellegzetes illatát. Úgy gondoltuk nagyon menő lenne, ha lenne egy saját. :)

Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

Logisztika Team Cordinator vagyok, illetve az Audi logisztikán dolgozom, mint ügyintéző. Hatáskörömnek köszönhetően, minden nap új feladatok várnak, amik színesebbé, változatosabbá teszik a mindennapokat.

Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal-?

Igen teljes mértékben. Szeretem a munkám, a folyamatos kihívásokat és azt, hogy nem telik el úgy nap, hogy ne történne valami új.

Tudomásom szerint lehetőséget kaptál az elmúlt évek alatt, hogy több pozícióban is kipróbáld magad. Mesélj kérlek, hogy élted meg a váltásokat.

Igen, már a gyakornoki éveim alatt több területen kipróbálhattam magam. A legnagyobb kihívást a csoportvezetői pozíció jelentette számomra a felajánlott pozíciók közül. Fiatal koromból adódóan tartottam attól, hogy rátermett leszek-e, megállom-e majd a helyem, de úgy gondolom, hogy sikerült. Azóta is örömmel tölt el, hogy lehetőséget kaptam és bebizonyíthattam magamnak és vezetőimnek, hogy képes vagyok betölteni egy ilyen felelőségteljes pozíciót.

Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

2016-ban kezdtem el pályafutásom a cégnél, mint gyakornok. Dolgoztam logisztikai, illetve szerviz ügyintézőként, majd végük az Audi logisztikára kerültem. Aztán volt egy féléves megszakítás, amikor a szakdolgozatom megírására és az egyetem befejezésére koncentráltam. A diploma megszerzése után megkeresett az akkori főnököm és megkérdezte, hogy érdekelne-e az a pozíció, amit gyakornokként is betöltöttem aztán 2018 márciusával elkezdtem újra dolgozni.

Előrejutási lehetőséget biztosított, aminek nagyon örültem hisz bizalmat szavazott nekem a cég és ez nagyon jól esett.

Az eddig kipróbált pozíciók közül melyik állt legközelebb hozzád?

Jelenlegi munkakörömben érzem a legkomfortosabban magam. Szükségem volt a plusz kihívásra és úgy érzem a jelenleg betöltött pozíció áll a legközelebb hozzám és ahhoz, amit elszerettem volna érni, mint ambiciózus fiatal nő.

Milyennek ítéled meg a(közvetlen) munkahelyi légkört(öd)?

Barátságos légkörben dolgozom, a csapat minden tagjával jó viszonyt ápolok. Sokat segítünk egymásnak. A szerviz és a logisztika kéz a kézben működik, mindig számíthatunk egymás segítségére, ami megkönnyíti a mindennapokat.

Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként?

A csapatmunkát szeretem, amikor összedolgozunk és közös erővel véghez viszünk egy nagyobb projektet. Ugyanakkor olykor kihívást is jelent a más területekkel való együttműködés, a hatékony és megfelelő kommunikáció felépítése.

Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

Jelenleg nincsenek nagyobb terveim, persze ez még változhat. 5 év hosszú idő, de a jelenleg betöltött pozícióban továbbra is eltudom képzelni magam. Azt gondolom, hogy még van hova fejlődnöm és igyekszem megfelelni az általam és környezetem által megfogalmazott elvárásoknak.

Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele?

Julia Roberts – Erin Brockovich – Zűrös természet, Bár nem egy könnyű story, de ami igazán megfogott a filmben az a főszereplő kitartása, erős jelleme és empátiája. Az, hogy egy nemes célért küzd és hogy a cél elérése érdekében bármire képes. Nagyon szimpatikus volt számomra az a belső út, külső változás, amin keresztül ment a film elejétől a végéig.

Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

Szeretek túrázni, kirándulni a természetben, de szeretek olvasni vagy éppen filmet nézni. A jó filmek is nagyon kitudnak kapcsolni, de szeretem a gasztronómiát és enni imádok. :) Nincs kedvenc ételem, mindent szeretek, ami finom, már szinte mániákusan gyűjtöm a jó recepteket. Sok időt töltök a családommal, imádunk nyáron közösen grillezni.

Címkék: Kik vagyunk mi, dolgozóink,