Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Tranta Dániel nyomtató szerviztechnikusaink legfiatalabb tagja. Dani néhány hónapja erősít minket, az informatika iránti szeretete és az új szakma iránti lelkesedése olyan útra vezérelte, ahol rövid időn belül kiváló szakember vált belőle.

Az interjúnkban ismerje meg kollégánkat és tudjon meg többet arról, hogy mi vezérli Danit egy ilyen nem mindennapi szakma elsajátítására!

  • Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Egész kiskorom óta informatikus akartam lenni. Mindig is érdekeltek a számítógépek, maga a technika. 9-10 éves lehettem, amikor megkaptam az első számítógépem, aminek hibáit minden alkalommal én hárítottam el. Néhány sikerélmény után egyre több ismerősöm keresett meg azzal a kéréssel, hogy javítsam meg a számítógépeiket.

 Ez a fajta érdeklődés a tanulmányaimat is végigkísérte, rendszergazdaként végeztem.

  • Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

A nyomtató szerviz csapat tagja vagyok, szerviztechnikusként látom el napi feladataim, ami nem más, mint a partnereink nyomtatóinak szervizelése, karbantartása.

  • Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal?

Teljes mértékben elégedett vagyok. Nagyon szeretem a csapatot, a munkát. Szeretem, hogy tele van kihívásokkal és hogy változatos. Napi szinten több céghez megyek, ennek okán rövid idő alatt, nagyon sok embert ismertem meg, számos kapcsolatot alakítottam ki.

  • Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

Én vagyok a csapat legfiatalabb tagja, mindössze 5 hónapja dolgozom a cégnél, de nagyon lelkes vagyok, a mai napig minden nap tanulok valami újat. Mivel nagyon sok nyomtatótípus van, a betanulás még mindig folyik, de tanulható és érdekes szakma. A kihívást talán épp az adja, hogy minden típus kicsit más.

  • Milyennek ítéled meg a(közvetlen) munkahelyi légkört(öd)?

Nagyon jó a csapat, nagyon hamar beilleszkedtem, de a cég többi tagjával is hamar megtaláltam a közös hangot. Első perctől nagyon sok segítséget kaptam, remek kollégáim vannak, akik bevezettek egy számomra teljesen új szakmába, és megszeretették velem azt.

  • Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként?

Azt, hogy nagyon változatos. Mindig jön egy-egy új feladat, élethelyzet, ami színesebbé teszi a munkát. Mivel alig pár hónapja dolgozom itt egyelőre minden feladat kihívást jelent számomra, maga a hibafeltárás, a megoldás kitalálása sok kreativitást és türelmet igényel, de én ezt nagyon szeretem benne.

  • Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

5 év múlva is itt látom magam ebben a pozícióban, viszont több tapasztalattal, több tudással. :) Szeretnék a jövőben is ezzel a csapattal dolgozni.

  • Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele?

Superman erejét sokszor eltudnám viselni főként akkor amikor egy színes, A3-as nyomtatót kell a második emeletre felvinni. :) Nincs olyan ember, akinek belebújnék a bőrébe, én önmagam akarok lenni.

  • Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

Cross motorozom, de szeretek snowboardozni is. A motorozás iránti szeretet apámtól ragadt rám. 15 éves koromban kaptam meg az elsőt, majd 17 éves koromban kaptam egy 125 köbcentiset. Aztán áttértem a cross motorozásra és azóta is ez a legjobb kikapcsolódási lehetőség számomra.


Címkék: Kik vagyunk mi, dolgozóink,