Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Német Balázs az Audit kiszolgáló csapatunk tagjaként lassan 3 éve erősít minket. Balázs azon kollégáink egyike, aki rövid időn belül bebizonyította rátermettségét és a munka iránti elhivatottságát. Az interjú kapcsán ismerje meg rövid történetét.

  • Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Kiskoromban sokáig rendőr szerettem volna lenni, aztán volt olyan időszak is az életemben amikor profi BMX-es, de aztán másfele orientálódtam. Az IT mindig is a hobbijaim között volt. A mai napig visszaemlékszem az első számítógépemre, ami egy IBM volt Windows 95-el, nagyon boldog voltam tőle. Onnan jött a szeretet, ami azóta is az IT világában tart. 

  • Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

Jelenleg az eVIP szolgáltatásban veszek részt, mi kezelünk minden befutó hibabejelentést, kérést az Audi szegmensveztőitől. A tavalyi évtől a VIP szoltáltatásba is besegítek, mint helyettes, ahol magasabb prioritással és sokkal egyénibb kérésekkel fordulnak hozzánk.

  • Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal?

Abszolút elégedett vagyok. Nagyon jó a csapat, kijelenthetem, hogy baráti hangulatban telnek a mindennapjaink. Mindenki számíthat a csapattársai segítségére és a légkör is kellemes, jó érzés egy ilyen csapat tagjaként dolgozni.

  • Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

Idén májusban lesz 3 éve, hogy az eVIP csapatát erősítem. Ez idő alatt szakami fejlődési lehetőséget, barátokat, és - mivel mindig tartogat új kihívásokat - új élethelyzeteket, így kellő változatosságot is kaptam ettől a munkahelytől.

  • Milyennek ítéled meg a(közvetlen) munkahelyi légkört(öd)?

Mindenképpen pozitívnak, kölcsönös a segítőkészség, amit elengedhetetlennek tartok ahhoz, hogy jó viszony uralkodhasson. Több kollégával a magánéletben is sokat találkozunk így nem csak jó kollégák, de barátok is vagyunk.

  • Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként?

Az IT mindig fejlődik, mindig vannak új hibák, új bejelentések, amiket gyorsan kell orvosolni. Szeretem, hogy mindig szinten kell tartani a tudást, számomra a folyamatos fejlődés jelenti az igazi kihívást.

  • Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

Mindenképpen a cégnél, de ha úgy adódna szívesen megismernék más területeket is. Nem zárkózom el semmi elől, ami fejleszt és jobb szakemberré tesz. :)

  • Ha egy hétre belebújhatnál egy filmkarakter bőrébe ki lenne az?

Én nem egy filmkaraktert választanék, mivel sokkal közelebb áll hozzám a BMX, én Mark Webb bőrébe bújnék bele, aki egy igazán profi BMX-es. Ő volt az, aki egy nagyon komoly sérülés után sem adta fel, visszatért és azóta is a legjobbak között van. Az én szememben ő a világ legjobb ridere.

  • Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

Szabadidőmbe szívesen biciklizek, crossfitezek, régen sokat BMX-eztem. A szabadtéri kikapcsolódás jellemző rám, de időnként szívesen leülök a gép elé és játszok egy jót. :)

Címkék: Kik vagyunk mi, dolgozóink,