Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Knapp Bálint onsite support csapatunk frontembereként erősít minket. A számítógépek iránti szeretete gyerekkori hobbiként indult nála, és bár tanulmányai nem voltak szakirányúak szabadidejében remek szakemberré képezte magát.

Bálint az élő példa arra, hogy ha az ember valamit nagyon akar és folyamatosan tesz érte, akkor azt el is éri.
Az alábbi interjúban ismerje meg kollégánkat és tudjon meg többet arról a személyről, aki az Ön hibabejelentéseinek eleget téve helyszínen megoldja a felmerült problémákat.

  • Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Mindig is imádtam bütykölni, a mai napig bárminek nekiállok megszerelni, aminek egy kicsi köze is van az elektronikához. Ezt a fajta érdeklődést édesapámtól tanulhattam. Ő egy igazi ezermester, nagyon sokat tanultam tőle, számtalanszor szereltünk együtt, sőt a parkettázás rejtelmeit is ketten fedeztük fel :)) Mindig is igyekeztem a nyomdokaiba lépni. :)

Középiskolás koromban villanyszerelői szakot választottam, de már akkor tudtam, hogy az igazi szerelem a számítógépek világába szólít. Már 12-13 évesen elkezdtek érdekelni a számítógépek, pár év múlva már összeraktam a saját gépem. Ez a hobby teljesen végigkísérte az életem és most már azok a szerencsés emberek közé tartozom, akiknek a hobbijuk megegyezik a munkájukkal.

  • Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

Informatikus onsite support pozícióban dolgozom, azaz helyszíni szerviz támogatást nyújtok. Végre kaptam lehetőséget az élettől/ a cégtől, hogy megmutathassam tudásom és azt csinálhassam, amit igazán szeretek.

  • Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal-?

Igen elégedett vagyok. Sokrétű a munka, ami színesebbé teszi a mindennapokat. Amit igazán szeretek benne, hogy nem csak a számítógépek szevizelésére korlátozódik, kicsit mindenbe bele lehet nyúlni/látni, ennek köszönhetően nagyon sokat kamatoztattam a tudásom, aminek kifejezetten örülök.

  • Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

Másfél éve dolgozom a cégnél és azt mondhatom, hogy nagyon sok tapasztalatot és egy kis önbizalmat is kaptam ettől a munkától. Az, hogy lehetőséget kaptam és sikerült megállnom a helyem bebizonyította számomra, hogy tényleg elhihetem magamról, hogy értek ahhoz, amit csinálok. :)

  • Milyennek ítéled meg a(közvetlen) munkahelyi légkört(öd)?

Kellemes a légkör, barátságos a csapat és mindemellett nagyon jó viszonyt ápolok a közvetlen felettesemmel. Úgy gondolom nincs okom panaszra. :)

  • Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként?

Hogy mindig találok kihívást benne. Bárhova megyek mindig más feladattal találkozok, nem monoton és azt, hogy tovább kamatoztathatom a problémamegoldó képességem, ami már most nagyon jó, hisz mindig igyekszem több irányból megközelíteni egy feladatot addig amíg megoldás nem születik rá.

Ha fel is gyűlnek a teendők igyekszem mindig higgadtan hozzáállni a szituációhoz. Az élet már megtanított arra, hogy a kapkodás sohasem vezet megoldáshoz.

  • Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

Még nem tudom, tetszik a ranglétra következő lépcsőfoka is, hogy szintet lépjek a jövőben és a rendszerüzemeltető csapat tagjaként folytassam pályafutásom a cégnél, de szeretek bütykölni is és nem tudom, hogy ez mennyire hiányozna a mindennapjaimból. Egyelőre ezt a kérdést rábízom az életre, hadd alakítsa.

  • Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele?

A Matrix filmből Neo bőrébe bújnék bele, mert ő is próbál mindig rájönni arra, hogy mi miért van úgy ahogy. Szimpatikus az a világnézete, hogy ha elhiszi akkor meg is tudja valósítani azt.

  • Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

Szabadidőmben is nagyon szívesen szerelek számítógépeket, de a családban én javítok mindent, ami elektronikus, a kávéfőzőtől a kis robogóig mindent. :) Mindemellett szeretek kirándulni, moziba járni, valamint menyasszonyom és családom társaságában időt tölteni.

Címkék: Kik vagyunk mi, dolgozóink,