Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Sarmon Szabolcs az Audit kiszolgáló csapatunk tagjaként lassan 5 éve erősít minket. Szabi a nálunk töltött évei alatt bebizonyította, hogy a fejlődéshez nem kell más csak ambíció és tudásvágy. Az alábbi interjúban ismerje meg kollégánk történetét.

 • Kisorodban mi szerettél volna lenni?

Ahogy megannyi kisgyerek én is sokáig katona szerettem volna lenni. Biztosan az is befolyásolt, hogy apukám katona volt. Sokszor voltam vele a honvédségnél, ahol testközelből láttam fegyvereket, vezettem harckocsikat, ezek gyerekként igencsak mérhetetlen élmények voltak. Majd később élsportoló akartam lenni, ami kicsit sikerült is hiszen eljutottam a NB1-ig. 23 évig kézilabdáztam, most hagytam abba 32 évesen mivel időközben családom lett és már nehéz volt összeegyeztetni a családot a kézilabdával. A kisfiam, a családom fontosabb lett számomra, így már nem akartam a hétvégeket távol tőlük, egy pályán tölteni.

 • Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

Nem olyan rég eVip team koordinátor lettem ez mellett én viszem a szerviz koordinációt meg ugyancsak a közelmúltban belecseppentem a Newad projektbe és hamarosan bekapcsolódok az alkalmazás üzemeltetésébe is, úgyhogy pörögnek az események. :)

 • Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal-?

Most vagyok először vezetői pozícióba egyelőre nem tudom még mi vár rám, de lelkes vagyok és várom az ezzel járó feladatokat, új szituációkat. Jól érzem magam a bőrömben szeretem a kihívásokat és boldoggá tesz a tény, hogy folyamatosan fejlődök.

 • Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

Több mint 4 éve dolgozom a cégnél és ez idő alatt több pozícióban kipróbálhattam magam. A kipróbált pozíciók mindegyikét szerettem, sokat tanultam és fejlődtem. Hogy mit adott a cég? Rengeteg kihívást és tanulást, amiért hálás is vagyok. Az alapokról indultam és tudom, hogy még nagyon sokat fogok tanulni, az informatika világa nagyon gyorsan fejlődik, ami mozgásban tartja a benne dolgozókat és én ezt szerettem benne.

 • Az eddig kipróbált pozíciók közül melyik állt legközelebb hozzád?

Az IT Support-ot szerettem a legjobban, ott nagyon kellett pörögni, szinte versenyeztünk egymással, hogy ki tudja gyorsabban megoldani a feladatokat, sose unatkoztunk. :) Szettem a pörgést, hogy úgy eltelt a nap sokszor észre se vettük és már kellett haza menni.

 • Milyennek ítéled meg a(közvetlen) munkahelyi légkört(öd)?

Abszolút pozitívnak gondolom a benti légkört, nagyon szeretek bejárni a srácokhoz. Nagyon jó a csapat, szeretek velük dolgozni. Mindenkire jellemző a segítőkészség. 

Az új pozícióval Home Office lehetőséget is kaptam, de már most tudom, hogy nem fogok mindig otthonról dolgozni, mert hiányozna a csapat.

 • Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként?

A kihívásokat, a folyton változó feladatokat, az új projekteket. Újabb kihívást fog jelenteni az is, hogy két másik embert kell támogatnom, ami ugyancsak pozitívan hat rám.

A másik, amit nagyon szeretek az a szabad kéz, a probléma megoldás szabadsága, hogy nekünk kell kitalálni az adott szituáció megoldását.

 • Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

Ha ilyen tempóban haladok nem is tudom. Igyekszek mindig rövid távon tervezni és úgy előre lépkedni, de mindenképp a cégnél látom magam 5 év múlva is. Messze szeretnék még eljutni, nem félek a vezetői pozíció gondolatától sem. Szívesen kipróbálnom magam új, felelősség teljesebb helyzetekben is. Úgy érzem, hogy jó úton indultam el, végig jártam a ranglétra egyes fokait és még van feljebb. :) Talán a sport nevelte belém, hogy mindig harcolni kell és előre menni, ez a nézet szerint szeretném a következő 5 évet is megélni.

 • Milyen változásokon ment át a cég amióta te is a csapat részét képezed? Hozott pozitív előrelépéseket dolgozói szempontból?

Dolgozói oldalról talán az a legfontosabb, hogy egy folyamatosan fejlődő cégről beszélhetünk, az évről-évre érkező új projektek új lehetőségeket tárnak fel. Ez a fajta növekedés tette lehetővé számomra is, hogy fejlődjek és folyamatosan újat tapasztaljak meg.

 • Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele?

A Vasember (Tony Stark) bőrébe bújnék bele. Okos és gazdag lennék, lenne egy malibui házam és a hab a tortára, hogy egy vasember páncélban repkedhetnék :)) de az is lehet, hogy a fénykardot is feltalálnám. :D

 • Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

A legtöbb időm a 13 hónapos kisfiammal töltöm. Imádok vele játszani, újra gyerek lenni. Amikor ő elalszik szeretem kicsit bekapcsolni az Xboxot és kiengedni a napi gőzt, de nem maradhat el az esti fröccs sem, amit a feleségem társaságában fogyasztok el a teraszon.

Címkék: Kik vagyunk mi, dolgozóink,