Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Bajzát Gábor, kereskedelmi csapatunk legújabb tagja, májusban csatlakozott hozzánk. Gábor, már az első hetekben bizonyította rátermettségét és ambícióját. Fiatalos lendületével új színt vitt üzletünk életébe.

Az alábbi interjúban ismerje meg kollégánkat és tudjon meg többet arról, hogy mi motiválja mindennapjaiban!

  • Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Két nem mindennapi szakmát is kinéztem magamnak. :) Hosszú ideig hivatásos labdarugó akartam lenni, 18 éves koromig rendszeresen fociztam, aztán lett egy sérülésem, ami miatt abba kellett hagynom.  Akkor ébredtem rá, hogy nem elég a foci, tanulni is kell, mert mi van akkor, ha jön egy sérülés... A másik nagy álmom az volt, hogy követem édesapám és cukrász leszek. Kiskoromban édesapámnak volt egy cukrászdája, így ebben nőttem fel. Apukám és a testvére is cukrász volt, sokáig úgy éreztem, hogy én is tovább viszem ezt a családi hagyományt. Gyerekként szerettem édesapámnak segíteni a sütésben, körülötte legyeskedtem mindig.

Középiskolában és az egyetemen is vendéglátóipar és turizmus szakra jártam itt Győrben, de aztán a végén mégsem éreztem annyira magaménak ezt a területet. Végül az IT kütyük iránti érdeklődésem győzött, a tesi óra után az informatika volt a kedvencem. :) Még ma is emlékszem mennyire örültem, amikor megkaptam az első számítógépem.

  • Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

Bolti értékesítő és kiemelt ügyfél kapcsolattartó vagyok.

  • Bár még csak néhány hónapja töltöd be a fent említett pozíciót, elégedett vagy a mindennapi feladataiddal?

Én abszolút elégedett vagyok a jelenlegi munkakörömmel. Ami igazán boldoggá és motiválttá tesz az az, hogy szabadkezet kaptam az üzlet előre lendítésében. Nagyon tetszik, hogy van egy olyan terület a cégen belül, amit „személyre szabhatok”, megvalósíthatom az ötleteim mindezt úgy, hogy közben emberekkel foglalkozhatom.

  • Milyen kihívásokat ad/adott neked ez a munkahely?

A fenti válaszom magába foglalja a kihívásokat is, hisz folyamatosan gondolkodom mit lehetne fejleszteni, mi lendítené előre az üzletet, mit csinosíthatnék még rajta. Kihívás számomra, hogy mindenki más-más problémával érkezik be az üzletbe, ezért mindig új megoldásokat kell keresni, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek legyenek.

  • Milyennek ítéled meg a(közvetlen) munkahelyi légkört(öd)?

Már akkor megtetszett az épület amikor az első interjúmra jöttem, bármerre néztem minőséget és eleganciát láttam. Az itt dolgozók szinte a legpozitívabb csalódást okozták nekem, jól fogadtak és azóta is nagyon jó kapcsolatot ápolok mindenkivel. Jó érzés reggel úgy bejönni, hogy jó a hangulat. :)

Munkán kívül is több emberrel megtaláltam a közös hangot. Rendszerességgel eljárunk közösen focizni, de szívesen összeülünk munka után egyet beszélgetni is. Nem csak munkatársakat, de barátokat is kaptam ettől a munkahelytől. 

  • Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként?

A kihívásokat és az abszolút szabadkezet, hogy kiélhetem kreativitásomat az üzletben és annak felvirágoztatásában, illetve a társaságot. Számomra az is nagyon pozitív, hogy így pár hónap után már több ügyféllel is közvetlen kapcsolatba kerültem.

Jó érzés azt is, hogy van előrelépési lehetőség, illetve az, hogy a közvetlen felettesem nagyon sok visszajelzést ad, ami motivál és erősít.

  • Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

Én mindenképp hosszútávra tervezek, abszolút itt látom magam 5 év múlva is, álmaim szerint magasabb pozícióban, üzletvezetőként egy olyan boltban, amit a városban mindenki ismer, mint pl. egy Media Markt-ot. Szeretnék szakmailag tovább fejlődi és stabil, jó kapcsolatokat kiépíteni.

  • Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele?

Legutóbb nagyon nagy hatással volt rám az Úriemberek című filmből Mickey Pearson (Mattew McConaughey), ami szimpatikussá tette számomra a karaktert, hogy egy nagyon jövedelmező üzletet épített maga köré, mindemellett fontos volt számára a család és a barátok. 

Szeretem a 80as éveket, azt öltönyös, elegáns stílust. Mattew McConaughey a kedvenc színészem, láttam minden filmjét és már több könyvét is elolvastam, nagyon jó könyveket írt. :)

  • Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

Van egy fekete labradorom szabadidőm jó részét vele töltöm, sokat sétálunk együtt. Szeretek focizni, de más sportokat is szívesen végzek, de szívesen töltöm a szabadidőm barátaim társaságában is. Viszont egy sorozat nézős vagy épp PS-es nap is ki tud kapcsolni. 

Címkék: Kik vagyunk mi, dolgozóink,