Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Pulai Ádám, kereskedelmi csapatunk egyik frontembereként, 6 éve erősít minket. Az elmúlt évek alatt megtanulta, hogy csak akkor lehet igazán elégedett az általa végzett munkával, ha ügyfelei is elégedettek!


Az alábbi interjúban ismerje meg Ádám kollégánkat és tudjon meg többet arról, hogy mi is kell ahhoz, hogy egy pályakezdőből sikeres üzletkötő váljon. 

Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Kiskoromban kamionsofőr szerettem volna lenni. Édesapám is kamionsofőrként dogozott, gondolom innen jött az autók iránti szerelem. Már 3 éves koromban ott ültem édesapám ölében és forgattam a kormányt, dudáltam. Arra is emlékszem, hogy nagyon tetszett a CB rádiózás, mindig rádiózni akartam és beszélgetni a többi sofőrrel. :)

Aztán később édesapám volt az, aki lebeszélt erről a pályáról. Mindig azt mondta, hogy keressek olyan munkát, ahol majd az eszem kell használnom.

Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

Kiemelt ügyfél kapcsolattartóként dolgozom a cégnél. Amikor elkezdtem a Mod-nál dolgozni az első 6-8 hónapban asszisztensi pozíciót töltöttem be, ez idő alatt elsajátítottam az üzletkötés alapjait.

Elégedett vagy-e a jelenlegi munkáddal?

Teljes mértékben a helyemen érzem magam. Szeretem a munkám, a napi kapcsolattartást az emberekkel. Élvezem, hogy rendszeresen új embereket ismerhetek meg és azt, hogy munkám során betekintést nyerek különböző vállalkozások hétköznapjaiba és valamilyen szinten elősegítem a fejlődésüket.

Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

Már több min 6 éve dolgozom a cégnél. 24 évesen kezdtem el itteni pályafutásom, mondhatni itt nőtem fel. Itt tanultam ki az üzletkötő szakmát, de az évek alatt sokat tanultam az informatikáról, a kommunikáció rejtelmeiről és a pszichológiáról is, hisz egy jó üzletkötőnek nem csak értenie e kell ahhoz amit elad, de tudnia kell olvasni a legkisebb jelekből.

Milyennek ítéled meg a munkahelyi légkört?

Én nagyon kedvelem a Mod-nál dolgozó közösséget. Nincs olyan ember a cégnél, akivel ne ápolnék jó kapcsolatot. A közvetlen kollégáim között barátokat is találtam, aminek különösen örülök, hisz ez is segít abban, hogy az esetek döntő többségében szeressek bejárni dolgozni. :)

Mit szeretsz legjobban a munkádban? Miket éltél/élsz meg kihívásként?

A legjobban azt szeretem, hogy rengeteget lehetek úton, hogy nap mint nap sok emberrel találkozom. A munkámnak köszönhetően olyan helyekre juthattam el (számtalan gyártási folyamatot látthattam, tapasztalhattam meg személyesen), ahova másképp nem lett volna lehetőségem. Nem is tudnék 8 órán keresztül egy gép mögött ülni és úgy dolgozni, szükségem van arra a szabadságra, amit ez a pozíció biztosít. A legnagyobb kihívást az jelenti, hogy összeegyeztessem a magánéletemet a munkámmal, hisz mindig van az a hívás, amit fel kell venni :). Mindegy, hogy nyaral az ember vagy éppen keresztelőn van. Kötelességgel tartozom partnereim felé és ha baj van akkor azonnal segítőkezet kell nyújtani.

Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

5 év múlva is szeretnék a Mod kötelékében dolgozni. Egy-egy sikeres nap után sokszor úgy érzem, hogy szeretem annyira azt, amit csinálok, hogy már talán nem is mindig munka a munka, hanem kellemes időtöltés.

Milyen változásokon ment át a cég az elmúlt évben?

Az elmúlt évek alatt a folyamatos fejlődésnek és növekedésnek köszönhetően több változáson is átment a cég és vele együtt mi is. Nagyobb telephelyre költöztünk, társasági formát váltottunk, mivel a részvénytársaság, mint cégforma, jobban fémjelzi sikerességünk, és persze folyamatosan bővítettük portfóliónkat a piaci trendeknek megfelelően.

Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele?

A Fékezhetetlen című film főszereplője, Forrest Bondurant bőrébe bújnék bele. Mert nagyon szeretem azt a korszakot, amiben a film játszódik és nagyon szívesen visszamennék, ha csak egy hétre is az időben, hogy a teljes valóságában megtapasztaljam az akkori életstílust. Nagyon szimpatikus, hogy abban az időben még a bűnözők is és a hétköznapi emberek is elegánsan öltöztek. (Ebben a korszakban kezdődött el az autó tuning is, ami ugyancsak érdekel és a whisky főzés... egyik álmom, hogy saját whiskyfőzdém legyen. :))

Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

A párommal nagyon sokat kirándulunk és túrázunk, inkább az aktív pihenés kedvelői vagyunk. Nagyon szeretek csak úgy céltalanul autózni vagy motorozni, de szeretem bütykölni is az autókat. Van két nagyon jó barátom, akiknek saját autószervizük van. Szeretek velük időzni a műhelyben, és minden alkalommal tanulok valami újat ezen a téren is.  

Címkék: Kik vagyunk mi, dolgozóink,