Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Balog Norbert ügyfélszolgálatosként kezdte el pályafutását cégünknél. Már az első hónapokban bebizonyította alázatosságát és az informatika iránti mély érdeklődését.

Másfél év alatt igazolta azt is, hogy szakmai felkészültésége elegendő ahhoz, hogy egy -számára ideálisabbnak vélt- új pozícióban is kipróbálhassa magát. Februártól már szerviztechnikusként erősíti csapatunkat, ami azt jelenti, hogy már helyszínen tesz eleget Partnereink kéréseinek. Az alábbi interjú alapján ismerje meg Norbert - becenevén Norbi - kollégánkat és tudjon meg többet arról, hogy mi kell a sikeres karrierépítéséhez.

 • Kiskorodban mi szerettél volna lenni?

Kisiskolás koromig katona szerettem volna lenni, abban az időben nem jöhetett más szóba. Nem akartam se tűzoltó, se orvos lenni, csak katona. Aztán ahogy nőttem egyre jobban elhalványodott ez az érzés és rájöttem, hogy számomra mégsem ez a legjobb hivatás. Középiskolás koromra már kikristályosodott bennem, hogy mire is vagyok hivatva, ekkor kezdtem el tudatosabban foglalkozni az informatikával.

 • Milyen pozíciót töltesz be a cég életében?

Jelenleg szerviztechnikusként dolgozom, de ügyfélszolgálatosként kezdtem pályafutásom a cégnél.

  • Mesélj kérlek, hogy élted meg a lehetőséget, hogy egy másik pozícióban is kipróbáld magad?

  Ügyfélszolgálatosként jó néhány hónapon át Home Office-ban dolgoztam. Ez idő alatt nagyon hiányoztak a mindennapi fizikai emberi kapcsolatok. Az új pozícióval visszajöttek a fizikai kontaktusok, újra szocializálódok :), illetve jó érzés, hogy most a nevek mellé arcokat is tudok társítani, és személyesebb kapcsolatot tudok kialakítani Partnereinkkel.

  • Elégedett vagy-e a jelenlegi munkaköröddel?

  Igen, teljes mértékben elégedett vagyok. Büszke vagyok magamra, hogy nincs két éve, hogy itt dolgozom és sikerült bebizonyítanom tudásom és elkötelezettségem. Fontos számomra, hogy emberekkel foglalkozhatok, segíthetek nekik, és ezt mind meg is adja ez a munkakör. Ezért is szeretem.

  • Hány éve dolgozol a Mod-nál és ez az idő alatt mit adott neked ez a munkahely?

  Lassan két éve dolgozok itt, bár rövidnek vélhető idő alatt is sokat bővült informatikai tudásom, mint hardveres, mint szoftveres oldalról. Ügyfélszolgálatosként minden nap újabb feladatok elé állított az élet, amik folyamatos gondolkodásra, tenni akarásra késztetettek. Főként az emberekkel való kapcsolattartást, a helyzetek kezelését tanította meg nekem ez a munkahely.

  • Milyennek ítéled meg a(közvetlen) munkahelyi légkört(öd)?

  Mivel most egy teljesen új légkörbe csöppentem, nehéz megválaszolnom a kérdést. Az ügyfélszolgálaton teljesen baráti volt a légkör, bármikor fordulhattam Bencéhez, mint felettesemhez. Nagyon jól együtt tudtunk dolgozni, de biztos vagyok benne, hogy a jelenlegi csapattársaimmal is megtaláljuk a közös nyelvet és jól fog működni a munka. Nyitott és türelmes embernek mondom magam, amire szükségem lesz mind a beilleszkedéshez, mind a munkavégzéshez. :)

  • Mit gondolsz fogsz folyamatosan kapni kihívásokat az új pozíciódban?

  Biztos vagyok benne, hogy főként az elején minden nap fogok találkozni kihívásokkal. Már előre készülök a teljesen véletlenszerű megkeresésekre, kérdésekre, azok biztos fognak fejtörést okozni, hisz a lehető legrövidebb idő alatt meg kell válaszolni, de úgy gondolom pont ettől lesz igazán izgalmas. :) Készen állok és várom, hogy új dolgokat tanulhassak.

  • Karrier szinten hol látod magad 5 év múlva?

  5 év múlva is itt látom magam a cégnél. Hosszútávú tervem, hogy az egyetem elvégzése és a kellő informatikai tudás megszerzése után szeretnék felkerülni a mérnöki csapatba. Látom az utam, hogy szakmán belül hova akarok eljutni és cégen belül megvan a lehetőség, csak teljesítenem kell, hogy elérjem a célom.

  • Ha egy hétre bele bújhatnál egy filmkarakter bőrébe kiébe bújnál bele?

  Legszívesebben Johnny Depp bőrébe bújnék bele. Nagyon szeretem ahogy és amilyen gyorsan át tud szellemülni, ahogy minden impulzusra azonnal válaszol. Elképesztő színészi játékról tesz tanúbizonyságot ahogy beleélni magát a szerepekbe. A Karib-tenger kalózai című filmekbe is óriásit alakított. A kívülálló kalóz, aki a jó és a rossz között ugrándozik...

  • Hogyan szoktál kikapcsolódni? Mivel töltöd a szabadidődet?

  Próbálom a lehetőségekhez mérten aktívan tölteni a szabadidőm. A hétköznapokban inkább a ház körül tevékenykedem, a napi teendőket végzem el, mint a mosás, takarítás. A hétvégéket barátnőmmel töltöm. Rendszeresen sportolok, hisz tudom milyen fontos szerepe van az életünkben a sportnak, már csak az egészségünk megőrzése érdekében is. Nagyon szeretek focizni, kutyát sétáltatni, és kirándulni is.

  Címkék: Kik vagyunk mi, dolgozóink,